Pacaaa kérdése:
13 évesen nemtúl korai? :S
Figyelt kérdés
Sziasztok!
13 éves vok,és a barátom is!
Már nagyon szeretnénk sexelni de szerintem ez még nagyon korai! Bár a legtöbben úgy 14 év körül vesztik el szerintem érdemes lenne kivárni azt az 1 évet!
Viszont már énis nagyon szeretném!
2010. júl. 9. 11:36
1/61 anonim válasza:
igen, korai lenne. nem csak szeretni kell, hanem tudni, mi hogy működik, no meg a védekezés módjait, hogy aztán majd ne gyere ide kétségbeesve, hogy jaj, vajon lehetsz e terhes.
én nem is ismerek hálistennek olyat, aki 14 évesen vesztette el.
2/61 anonim válasza:
hát szerintem nagyon korai..és várd ki azt az 1 évet legalább..én 16 vagyok és még most tervezgetjük ..:)
4/61 anonim válasza:
ha ugy gondolod h akarod akor csináld...hameg itt kérdezed akor valszeg nem akarod anyira...azmeg h nem lehet gyereked marhaság, védekezzetek és hajrá. ha meg nem akarod még akor várj. amugy szerintem is korai de ha igy jön ki hát örülj neki(:
5/61 anonim válasza:
Dehogy korai, láttad a Matisz családot? Ott 10 évesen szűlt gyereket a Matisz papa lánya és 18 éves korára már 4 gyereke volt, mikor is sterizilálták. Szóval huzz bele!
6/61 anonim válasza:
igen, marhaság, hogy nem lehet gyereke, de inkább ijesszünk rá, minthogy legyen neki 1 év múlva... hm
7/61 anonim válasza:
Én 15 vagyok és az osztályomban még a legnagyobb kis p*csák is szűzek...
8/61 anonim válasza:
basszus ez nagyon keméééény! én a helyedben meggondolnám, amit itt írnak. ha egy 16 éves lány (előzőekben) is azt íírja, hogy még korai, és még ők is csak most fontolgatják, akkor te nem érzed ezt égőnek??? 24/L vagyok, de ezeken annyira kiborulok. 13 évesen a kedvenc időtöltésem a haverokkal lógás volt, sok hülyéskedés, ja és pasizásr nem is gondoltam.A petting, és orális szex is hihetetlen korai lenne, ha netán azt írnád ki következőnek. MI itt nem lehordani szeretnénk,csak tényleg fogadd meg az idősebbek tanácsát, nem mondják hülyeségből. én 16 évesen vesztettem el amúgy a szüzességem. hidd el, várjatok még
9/61 anonim válasza:
szerintem 14 évesen is korai, nemhogy 13 évesen
10/61 anonim válasza:
Persze, hogy túl korai. Baráti tanácsom, hogy még egy 5 évet várj, utána ha úgy érzed, hát adj neki. 18 év után sok férfi szemében exponenciálisan emelkedik az idővel a még szűz nők "értéke". Persze, vannak, akik szemében nem, pl. Matisz család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!