Az a gyanúm hogy a pasim hazudott nekem a szüzességem elvesztését illetően, szerintetek igaza van?
Basszuska!!!!!!! Ez igaz??????
Az agyamat eldobom.... Gondoltam, h vannak hülyék a világon, de h ennyire............... Ezt nem hiszem el.... Ne már h egy 16 éves csaj beveszi, h ,,nyugi, csak egy párszor belédélvezek, de te szűz maradsz..... Apám...... Nem bírom ki, hogy ne nevessek.... Kérlek!!!!!
Ez már fáj.....
Na ha ez az egész igaz, kérlek mond már meg, h ki ez a srác...... komolyan......
*Amúgy hálás vagyok neked........ Megismertem, az egyik leghülyébb embert a földön...... Nem akarlak cikizni,mert ha igaz akkor sajnálom,de...... lásd be.......
ÉÉÉSSSS KÖSZÖNÖM:::::::::::DDDDDD))))))) 14/L
Jééééééézusom. Kérhettél volna felvilágosítást karácsonyra.
Miért nem maradtatok a pettingnél? Mi éveken át vígan megvoltunk vele, amíg el nem jött a 18 és döntöttünk úgy, hogy készen állunk. Isteneeeeem. Mi van a mai iskolákban, meg a mai szülőkkel? Nincs semmi felvilágosítás? Arról nem is beszélve, hogy elég sok szex van a tévében, elég sok írás van a témával kapcsolatban, egyszerűen nem hiszem el, hogy nem fogtál gyanút már az elején. A póz, amit csináltatok, pont egy olyan, hogy a pasi a lehető legmélyebben hatolhasson beléd.
Nekem meg az a gyanúm, hogy ez egy akkora nagy kamu, mint amekkora hülyeség. Ne haragudj kislányom (ha lány vagy egyáltalán), 16 évesen, még ha nem akarod is tudod, hogy ilyen NINCS. 16 éves korodig egyszer megtanulod az ezzel kapcsolatos dolgokat biológia órán, utána nyolcadikban van szexuális felvilágosítás, ha ez esetleg a Te általános iskoládban nem így volt, akkor a középiskola 2. évében is van egy. Ezeken elmondják mind azt, amit ezzel kapcsolatban tudnod kell, pont azért, hogy ne legyen ilyen tudatlan, felelőtlen libák.
Szóval légy szíves, ha legközelebb ekkora baromságot hazudsz, legalább gondold végig. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!