Az a gyanúm hogy a pasim hazudott nekem a szüzességem elvesztését illetően, szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt voltam legelőszőr együtt a barátommal. Igazából nem akartam még mert 16 évesen még korainak tartottam. Aztán a pasim mondta h ne aggódjak amiatt mert van egy póz (ha a lábamat a nyakába rakom) aminél nem vesztem el teljességgel a szüzességemet és kotont sem kell használnunk mert 100%ig bizonyítva van hogy ebben a pózban nem lehetek terhes. Én mégis félek. Kétszer élvezett belém és amikor belémhatolt véreztem is. Most akkor ugye szűz vagyok még? Terhesség szóbajöhet? :S2010. júl. 7. 18:49
91/130 kittiboszi69 válasza:
hát..:D:DDD erről csak ennyi a véleményem :D:D xD ha 16-évesen ennyi esze van akkor :DDD hihihih
92/130 anonim válasza:
Ien nincs nincs nincs befosok behugyozok a szakadástól most láttam facen de látnom kellet eredetiben is!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
93/130 anonim válasza:
UGYE TUDOD HOGY MÁR A NAPISZARRA IS FELTETTÉK???!!!
kajra ott is fent van meg a facen is küldözgetik össze vissza :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
95/130 anonim válasza:
nem olvastam végig az összes választ...MÉG...de ha ez megtörtént, akk csak annyit mondok, h ehhez nagy köcsögnek kellett lenni...és mi az, amit valmi h*lye qrva az elején írt, h egy pasiban sem szabad megbízni...sajnálom, h őt is átb*szták, meg meg, de ez az, ami nagyon idegesít...h lehet már ilyet mondani?az a nő a híradóbáól tájékozódik? bahh...am arra gondolok, h létezik olyan, h a szülők mindentől meg akarják óvni a gyereket, prüdek és prűdet nevelnek belőle, nem világosítják fel, csak mert számukra kellemetlen...basssszus...ha ez a helyzet, akk ez nagy hiba...ha azért nem mondunk el valamit a gyereknek, h megóvjuk, az baj, mert úgyis belekerül, csak hülyén...mint ez itt...ha nem kamu...de tényleg nem lehet vki ennyire izé...ismerek olyat, aki nem engedte a többi gyerekkel beszélgetni a lányát, mert eltanítják...félre nevelik...és biztos vagyok benne, h aki így akarja "megóvni" a gyerekét, az soha nem volt élő ember...
96/130 anonim válasza:
ha tényleg igaz sztori és tényleg teherbe estél akkor már meglehet a gyerek.grat
97/130 anonim válasza:
Erröl a pózról már én is hallottam.. Csak én ugy tudom hogy a lábaidat a nyakad köré kulcsolod majd almát tömnek az arcodba körbeállnak és kinevetnek :)
De látom meglettél tömve egy kis "inteligenciával" ugyh terhes vagy
98/130 anonim válasza:
Ez b@zd+ most komoly?? kikerültem 9-edik-ből, és nekem legalább volt annyi eszem, hogy kotont húzzak a f@szomra b@zd+ és azzal kúrtam szét a világot, pedig b@zd+ 15 éves vaqyok.
99/130 anonim válasza:
szép... elveszteted a szüzességed, valszeg teherbe is estél, és már csak az kellene hogy a betont öntsek a lábára annak a faxnak aki ezt tette és aztán a Dunába küldjem uszkálni a halakkal...
100/130 anonim válasza:
Mikor majd a gyerekeidnek meséled: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!