Az a gyanúm hogy a pasim hazudott nekem a szüzességem elvesztését illetően, szerintetek igaza van?
ha ez kamu akkor elég rossz vicc volt.
ha meg igaz akk te nem vagy normális...igen,már nem vagy szűz,hazudott.
Remélem nem kamu és jól megszívod hogy ilyen idióta vagy:D
a srácnak meg riszpekt:D
tuti h mindenkinek elmondja.
:D
Ez mekkora! XD
Én is a fuckyeah-n akadtam rá. :D
És még csak gyanakszol hogy átvágott, vagy már biztos vagy benne?
És ti ezt elhittétek... Grat!
A kérdezőnek:
Remek sztori tesó! Talán kicsit lehetne fiatalabb a lány mondjuk 14 (már majdnem 15 leszek pl) és legközelebb figyelj oda arra a fránya nyelvtanra. Egyetlen smiley, és néhány vesszőhiba. Ez minden valakitől aki ennyire naív és buta? Azért szép volt, tényleg.
3 hónap után nem vág át... te jó édes isten.
Eléggé, hogyismondjam, eltorzult ez a mai világ. Az emberek már 3 hónap után összejönnek az ágyban, ráadásul 16 évesen.
A "belegyezési korhatárt" áttehetnék 18 év fölé. Akkor nem lennének ilyen gondok.
A kérdésedre válaszolva: kétszer is beléd élvezett. Eléggé moderált esély van rá, hogy igen, jön a pici. Csinálj tesztet, menj nődokihoz.
A szüzességről meg (vulgáris kifezejések off): ha egy férfi a hüvelyedbe helyezi a péniszét, és csak egy picit is belédhatol, onnantól már nem számítasz szűznek.
És mivel ugye ahhoz, hogy BELÉD élvezzen, beléd kellett, hogy tegye a farkát, ezért már nem vagy szűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!