Az a gyanúm hogy a pasim hazudott nekem a szüzességem elvesztését illetően, szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
Tegnapelőtt voltam legelőszőr együtt a barátommal. Igazából nem akartam még mert 16 évesen még korainak tartottam. Aztán a pasim mondta h ne aggódjak amiatt mert van egy póz (ha a lábamat a nyakába rakom) aminél nem vesztem el teljességgel a szüzességemet és kotont sem kell használnunk mert 100%ig bizonyítva van hogy ebben a pózban nem lehetek terhes. Én mégis félek. Kétszer élvezett belém és amikor belémhatolt véreztem is. Most akkor ugye szűz vagyok még? Terhesség szóbajöhet? :S2010. júl. 7. 18:49
121/130 anonim válasza:
Jaj nee, ne csináld. Ez jó volt, érdekes volt, de el van felejtve. Ki van találva, és le is fogadom hogy a kérdező hapsi :D Szóval kétlem hogy fia, lánya vagy ikrei lennének xD
122/130 Aqarina válasza:
Hát ki tudja..... Egyébként attól, hogy férfi írta simán lehetnek gyerekei. Arra lennék kíváncsi, hogy ha jeletkezne, akkor mi lenne az újabb story.
123/130 anonim válasza:
Persze, lehetnek gyerekei, de nem egy 16 éves lány a kérdező :) Amugy igen, érdekes lenne még ehhez hasonló sztorikat olvasni xD
124/130 anonim válasza:
125/130 anonim válasza:
Picit másabb a sztori, de szerintem alapvetően ugyanaz, amugy háát, fogjuk rá, érdekes... :D
126/130 Smile0 válasza:
istenem.... legalább óvszert használtál volna. am elárud hogy lehet nem telejesen szűznek lenni? xdddd kicsit szakadtam xd
127/130 anonim válasza:
Az óta mi újság van ? Ha szabad kérdeznem
128/130 anonim válasza:
Na és...most mi a helyzet, tisztelt Kérdező? :D
129/130 anonim válasza:
Ez nagyon jóóóó:DDDd sírok:Dd
130/130 anonim válasza:
Szia, a gyerek ovodába jár már??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!