Az baj, hogy 13 evesen lefekudtem a baratommal, mert azt mondta hogy ha nem akkor szakit?
Kezdjük az elején, minden 18. életévét betöltött személy, aki a 14. életévét be nem töltött személyel létesít sexuális kapcsolatot, mégha a másik fél is beleegyezett, az fiatalkorú megrontásást követi el, ami súlyos fokon akár 12 év börtönnel is súlytható.
Kettő, mégha belementél is akkor is bűnvselekményt követ el illető.
Három, lelkileg zsarolt, így az önként belenemés kilőve...favorit lesz a srác a böriben.
Négy, durván csinálta és fájt...nah, ha azt nőgyógyász megállapítja, akkor akér nei erőszakkal is párosulhat...azt pláne csípík a böriben, szerencse ha a pasi letölti a bűntetését, ha addig nem kötik fel a cellatásai.
Öt, az idegesség igen is gátolja/hatja a menzesz ciklusod, ahogyan sokak írták.
Hat, és b@szogathattok, kérj meg idősebb barátnőt aki vesz a patikában egy gyors terhességi tesztet.
Hét, a pasit mindenképp fel kell jelenteni.
Nyolc...feljelenteni?---saját történet, amikor 20 éves voltam, akkor volt egy 13 éves "barátnőm", akit a kedves csaj anyukája erőszakolt rám, de hiába a kor, s elhiszitek vagy sem de szem ágába sem volt megd*gni. A kapcsolat abból állt, lejártam hozzá 120km-ről tanítottam (iskolai anyagokra a kretének kedvéért), kis ajándékokat kellett vinnem, oszt' ennyi. A csaj egyébként öreganyám szomszédja volt, s tényleg a csaj anyja akarta (mellesleg megjegyzem az apám titokban "kezelgette" az anyósjelöltet, ez még ok volt, hogy lemászkáljak, de a kislányt mivel kiskora óta ismertem, így csak néha búcsúkor egy arcrapuszi jellemezte...s a kretének leb*zizhatnak, amiért nem csináltam semmit a csajjal. Azért nem mert nem vagyok pedo...) Igenis létezhet, hogy a szülők beleegyeznek vagy tolerálják a korkülömbséget, de a srác tetele nálam kiverte a biztosítékot.
Legközelebb ne csinálj ilyen hülyeséget, s mindenképp beszélj anyukáddal. Lehet agyonver...nem tudom milyen jellem, de mégha nem is vagy terhes akkor is mégha nem is bosszú szinten, de igazságot kell szolgáltatni a gátlástalan gyerekmegrontón
Bocs, ha hosszú volta.
Sanyi (24F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!