Miért néz le mindenki, amiért szűz vagyok? 13/L
Nem érdemes az elvesztés kedvéért elveszteni. Gáz vagy sem, de nem érzem, hogy kifutottam volna az időmből. Igaz, nem is cikizett miatta senki.
24/N
ma 17:59 XDXD
amúgy ez tiszta röhej.. nem értem, mi abban a menő, ha 13 évesen már nem szűz valaki.. de csinálja, csinálja és csinálja, amíg teherbe nem esik;) -.-"
itt Te vagy a normális. ez a dolog elvileg nehéz döntés, de nekik kb. olyan, mintha lehúznák a wc-t és bele****nak a dolgokba. és igen, ahogy az előttem lévők is leírták, az osztálytársaid 30% hazudik, hogy menőbbek legyenek.
ne foglalkozz velük, röhögd ki őket, került el őket, ne legyél szomorú előttük és előbb-utóbb befejezik.
azt sem tudom, mi lesz ezekből az állatokból 5 év múlva. talán már az autópályán fogod őket látni. nem baj.. ha majd egyszer kamionnal mész..:) belegondolni is megkönnyebbülés. :D
13/L
ne akard elveszíteni, a pasik szemében akkor egy fabatkát sem fogsz érni!!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!