Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért néz le mindenki, amiért...

Miért néz le mindenki, amiért szűz vagyok? 13/L

Figyelt kérdés
Szűz vagyok, és még nem is mostanra tervezem elveszteni, viszont a környezetemben (pl osztályomban) 1 csomóan nem azok, és ők mindig piszkálnak e miatt. =/
2010. jún. 27. 14:43
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%

Nem érdemes az elvesztés kedvéért elveszteni. Gáz vagy sem, de nem érzem, hogy kifutottam volna az időmből. Igaz, nem is cikizett miatta senki.

24/N

2010. jún. 27. 15:22
 12/24 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszoló. Igen elég sok a...roma már nem rasszistaságból mondtom...én nem vok az. Meg akik rajtam kívül nem azok köztük is van oan aki azt állítja h nem szűz.
2010. jún. 27. 15:22
 13/24 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti előtti =)
2010. jún. 27. 15:23
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
komolyan mondom hihetetlen...már én is kezdem azt érezni h ciki ha 21évesen az vagyok!ennél nagyobb gondod soha ne legyen!szégyen esküszöm hogy a mai fiataloknál csak ez számít,hogy hamar gyorsan ne legyen szűz!kész vicc...
2010. jún. 27. 15:35
 15/24 anonim válasza:
100%
O_O szégyen az aki valakit emiatt lenéz!!! Te vagy a Normális !!!!! Csak így tovább!! nembaj mégha 20on évesen is az vagy !! Csak akkor tedd meg ha akarod és azzal akivel igazán szeretnéd!!!
2010. jún. 27. 15:41
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
bemennék az osztályodba, téged kiraknálak valahova, visszamennék egy tankkal és szétlőném őket
2010. jún. 27. 17:59
 17/24 A kérdező kommentje:
=) köszönöm kedvesek vagytok (L)
2010. jún. 27. 18:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kérlek , hogy emiatt egy pillanatig se érezd magad kellemetlenül. A barátnőiddel meg majd úgyis az út mentén fogsz csak találkozni. Én mondhatni büszke is vagyok rád. Várj ezzel, ez nem olyasmi mint egy klassz telefon mondjuk, ez annál értékesebb dolog. Bizonyítja, hogy te jobb ember vagy, Várjál még kérlek, legalább 4 évet kérlek. Sikert!!! Remélem segítettem.
2010. jún. 27. 21:54
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

ma 17:59 XDXD

amúgy ez tiszta röhej.. nem értem, mi abban a menő, ha 13 évesen már nem szűz valaki.. de csinálja, csinálja és csinálja, amíg teherbe nem esik;) -.-"

itt Te vagy a normális. ez a dolog elvileg nehéz döntés, de nekik kb. olyan, mintha lehúznák a wc-t és bele****nak a dolgokba. és igen, ahogy az előttem lévők is leírták, az osztálytársaid 30% hazudik, hogy menőbbek legyenek.

ne foglalkozz velük, röhögd ki őket, került el őket, ne legyél szomorú előttük és előbb-utóbb befejezik.

azt sem tudom, mi lesz ezekből az állatokból 5 év múlva. talán már az autópályán fogod őket látni. nem baj.. ha majd egyszer kamionnal mész..:) belegondolni is megkönnyebbülés. :D

13/L

2010. jún. 27. 21:56
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

ne akard elveszíteni, a pasik szemében akkor egy fabatkát sem fogsz érni!!

15/F

2010. jún. 27. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!