Szűz vagyok, és mindenki engem piszkál. Mit tegyek?
azt kell mondjam teljesen jó a hozzáállásod.meglepő mert a legtöbb fiatal elhamarkodja amiből aztán később ugye problémák adódnak.
ne érdekeljen h ki mit mond.
az a fontos h te mikor és kivel akarod.maradj ilyen következetes mint amilyen most.
a többiekkel ne foglalkozz..hidd el...az ilyen lányokról a pasiknak is meg van a véleménye.
A legrosszabb szerintem, ha külső nyomásra fekszel le valakivel, amit később jó eséllyel meg fogsz bánni. Én nem válaszoltam az ilyen jellegű kérdésekre, végül már nem ez volt a téma az osztályban, és vagyunk már annyira érettek, hogy nem piszkálódunk egymás nemi élete miatt.
19/F
Szia!
Szerintem nagyon jó a hozzáállásod a dologhoz, ne törődj ezekkel a lányokkal. Van egy olyan érzésem, hogy a felük hozzád hasonlóan szűz még, csak nem merik bevallani, hogy még azok, mert akkor nem "menők"... Nem tudom, hogy miért ilyen nagy "gáz" mostanság, hogy valaki 15-16 évesen még szűz... Én 15 évesen kb. azt sem tudtam, hogy néz ki egy farok... és még csókolózni sem csókolóztam, csak 16 évesen. A szexel pedig megvártam a megfelelő srácot (18!! évesen), akivel mai napig együtt vagyok és nagyon szeretem.
Szerintem maradjon meg ez a hozzáállásod és tényleg várd ki a megfelelő srácot:) Örülök, hogy azért sok ilyen lány is van, mint te:) Ja és még az jutott eszembe, hogy én 9.-esen legfőképp a tanulással foglalkoztam és nem bántam meg, mert legalább tudom, hogy mitől lehet ill. nem lehet valaki terhes és nem teszek itt fel idióta kérdéseket, mint a legtöbb tini...
19L
szerintem sz@rd le őket.. barátnőmet is mindig ezzel húzzák, pedig ha tudnák, hogy miket művel az ágyban a szexen kivül:)
én 15 éves koromban veszettem el, és azóta is bánom, hogy nem a mostani barátnőmre tartogattam...
19/F
Te jó ég! El ne hidd már nekik hogy gáz a szüzesség (főleg 14-15 évesen) !!!
Én a helyedben jól visszapofáznék hogy ,,nem a ti dolgotok mikor veszítem el és én legalább nem vagyok ribanc!!"
Az ő gondolkodásuk a gáz, nem az hogy te szűz vagy!!!!!
22/L
Úristen hova jársz, hogy ennyi krva van?
Mondd azt hogy nem vagy az, ennyi krva nem lehet, biztos csak kamuznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!