Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, és mindenki...

Szűz vagyok, és mindenki engem piszkál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
9.-es vagyok, 24lány jár az osztályba, és 3man vagyunk akik még szűzek. Abból persze hogy én vagyok az akit lehet piszkálni,mert a többi 2 ilyen kis csendes stréber,én azért talpraesettebb..de mindenki "jajj de gáz szűz vagy még?" nemtudok mit mondani rá, de 16évesen nem akarom elveszíteni...majd 18-19 évesen ha érett leszek rá..
2010. márc. 20. 10:38
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
100%
Mond meg nekik, hogy attól hogy szűz vagy még sok jó dolgot tudsz csinálni egy pasival.Nem muszáj ahhoz lefeküdni valakivel.Te saját döntésed, hogy mikor akarod elveszteni a szűzeséged
2010. márc. 20. 10:42
 2/25 anonim válasza:
100%

azt kell mondjam teljesen jó a hozzáállásod.meglepő mert a legtöbb fiatal elhamarkodja amiből aztán később ugye problémák adódnak.

ne érdekeljen h ki mit mond.

az a fontos h te mikor és kivel akarod.maradj ilyen következetes mint amilyen most.

a többiekkel ne foglalkozz..hidd el...az ilyen lányokról a pasiknak is meg van a véleménye.

2010. márc. 20. 10:43
 3/25 anonim ***** válasza:
61%
miért kell ezt kibeszélni? mondd azt hogy nem vagy. ha ilyenek akkor nem kell megbeszélni ezeket.
 4/25 anonim válasza:
93%

A legrosszabb szerintem, ha külső nyomásra fekszel le valakivel, amit később jó eséllyel meg fogsz bánni. Én nem válaszoltam az ilyen jellegű kérdésekre, végül már nem ez volt a téma az osztályban, és vagyunk már annyira érettek, hogy nem piszkálódunk egymás nemi élete miatt.

19/F

5/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nagyon jó a hozzáállásod a dologhoz, ne törődj ezekkel a lányokkal. Van egy olyan érzésem, hogy a felük hozzád hasonlóan szűz még, csak nem merik bevallani, hogy még azok, mert akkor nem "menők"... Nem tudom, hogy miért ilyen nagy "gáz" mostanság, hogy valaki 15-16 évesen még szűz... Én 15 évesen kb. azt sem tudtam, hogy néz ki egy farok... és még csókolózni sem csókolóztam, csak 16 évesen. A szexel pedig megvártam a megfelelő srácot (18!! évesen), akivel mai napig együtt vagyok és nagyon szeretem.

Szerintem maradjon meg ez a hozzáállásod és tényleg várd ki a megfelelő srácot:) Örülök, hogy azért sok ilyen lány is van, mint te:) Ja és még az jutott eszembe, hogy én 9.-esen legfőképp a tanulással foglalkoztam és nem bántam meg, mert legalább tudom, hogy mitől lehet ill. nem lehet valaki terhes és nem teszek itt fel idióta kérdéseket, mint a legtöbb tini...

19L

2010. márc. 20. 10:51
 6/25 anonim válasza:
100%

szerintem sz@rd le őket.. barátnőmet is mindig ezzel húzzák, pedig ha tudnák, hogy miket művel az ágyban a szexen kivül:)

én 15 éves koromban veszettem el, és azóta is bánom, hogy nem a mostani barátnőmre tartogattam...

19/F

2010. márc. 20. 11:10
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég! El ne hidd már nekik hogy gáz a szüzesség (főleg 14-15 évesen) !!!

Én a helyedben jól visszapofáznék hogy ,,nem a ti dolgotok mikor veszítem el és én legalább nem vagyok ribanc!!"

Az ő gondolkodásuk a gáz, nem az hogy te szűz vagy!!!!!

22/L

2010. márc. 20. 11:36
 8/25 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy az a gáz, hogy ők ennyi idősen már nem szüzek. Egy 15-16 éves lány (mert még lányok vagytok, szinte gyerekek) még nem hinném, hogy érett lelkileg legalább is a szexre.Nem is értik mi a lényeg, meg szerintem nem is érzik. Csak azért csinálják, mert ez a "divat". Aztán majd 25-30 évesen már kiégett nő személyek lesznek. Ne tedd meg csak azért, mert kényszert érzel rá. Tudni fogod, amikor eljön az ideje és lehetőleg olyannal, akivel érzelmi kötődés is van. Szóval ne foglalkozz velük.
2010. márc. 20. 11:49
 9/25 anonim ***** válasza:
79%

Úristen hova jársz, hogy ennyi krva van?

Mondd azt hogy nem vagy az, ennyi krva nem lehet, biztos csak kamuznak.

2010. márc. 20. 11:56
 10/25 anonim ***** válasza:
Mondd azt hogy már nem vagy szűz. (Néha hazudni kell hogy megvédjük magunkat sajnos, engem 15 éves koromba mindenki b*szogatott, aztán kitaláltam egy mesét és végre békénhagytak. Magánügy a szüzesség!)
2010. márc. 20. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!