Szűz vagyok, és mindenki engem piszkál. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
9.-es vagyok, 24lány jár az osztályba, és 3man vagyunk akik még szűzek. Abból persze hogy én vagyok az akit lehet piszkálni,mert a többi 2 ilyen kis csendes stréber,én azért talpraesettebb..de mindenki "jajj de gáz szűz vagy még?" nemtudok mit mondani rá, de 16évesen nem akarom elveszíteni...majd 18-19 évesen ha érett leszek rá..2010. márc. 20. 10:38
21/25 A kérdező kommentje:
ez gimnázium, és nem szakmunkás..
köszönöm az ötleteket, merítek belőle, és én is kinyitom a szám :)
2010. márc. 20. 21:32
22/25 anonim válasza:
Nem kell elveszítened. Kitudja magukba lehet, hogy irigyek, mert rajtuk már sokan mentek át rajtad meg nem.:D Ha normális barátod lesz ő értékelni fogja akárhány éves leszel.
23/25 anonim válasza:
Papok csak a kisfiúkra buknak, ez köztudott
24/25 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz,nekem legalábbis tetszik eza hozzáállás,hogy majd 18-19 évesen, ugygondolom aza ciki hamár 13,14 évesen sexen gondolkoznak/és csinálják is
18/f
25/25 anonim válasza:
Kérd meg a többieket, akik piszkálnak, hogy meséljék el neked, hogyan történt a szüzességük elvesztése, és kiderülhet, hogy még ő is szűz, és csak azért piszkál, hogy kötekedjen veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!