Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok, és mindenki...

Szűz vagyok, és mindenki engem piszkál. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
9.-es vagyok, 24lány jár az osztályba, és 3man vagyunk akik még szűzek. Abból persze hogy én vagyok az akit lehet piszkálni,mert a többi 2 ilyen kis csendes stréber,én azért talpraesettebb..de mindenki "jajj de gáz szűz vagy még?" nemtudok mit mondani rá, de 16évesen nem akarom elveszíteni...majd 18-19 évesen ha érett leszek rá..
2010. márc. 20. 10:38
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

na ez leba*ta a biztosítékot... 9.-es lányok, és 87%uk nem szűz. Nah ezzz durva. Emlékszem, nálunk 20ból voltak 2en, akik lefeküdtek valakivel, de ők sem verték nagy dobra 15 évesen.(mondjuk utána se, pedig nem voltak észlények...)

Egyébként ne törődj velük. Legyél te az, aki különb. Majd ha úgy érzed, kész leszel, tedd meg. Ki tudja?! lehet, hogy fél év, lehet 3. Majd milyen kellemes lesz visszagondolni erre 10 év múlva, mikor te még élvezed az életet, bennük meg már körtáncot jár a déliszél:)

19L

2010. márc. 20. 12:38
 12/25 anonim ***** válasza:

24 9.es lányból nem hiszem hogy csak 3 szűz:D

Ahogy már azt írta valaki legalább a fele, csak titkolják hogy őket ne piszkálják, sokkal több ember szűz mint azt hinnénk a való életben mert hazudnak hogy már nem azok.

20f

2010. márc. 20. 12:47
 13/25 anonim válasza:

már elnézést, én is kb 16 voltam, amikor elvesztettem a szüzességem, de nem tartom magam k**rvának emiatt.másfél éves kapcsolatom volt, és több mint egy év után feküdtem le a sráccal.eddig össz-vissz 3 komolyabb kapcsolatról beszélhetek(másfél év, fél év, és a mostani lesz 3 év áprilisban), úgyh nem tartozom a r**ttyók közé.

Visszatérve teljesen igazad van, sz**rd le őket magasról, nem "kényszeríthet" Téged senki semmire. Mindennek eljön a maga helye és az ideje.

A saját sztorimmal csak azt akartam mondani, h nem minden csaj k**rva, aki korábban fekszik le a barátjával. És nem érzem magam kiégettnek sem.

2010. márc. 20. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:

Ez elég durva:D Amúgy 99%-ig biztos vagyok benne, hogy van olyan a piszkálódók közül, akik szüzek még, csak tökre menő azt mondani, hogy már nem. Nehogy elhidd...

De eszedbe ne jusson azért lefeküdni vkivel, mert piszkálnak!! A te hozzáállásod a jó, szard le őket:)

2010. márc. 20. 15:12
 15/25 anonim válasza:
Biztos valami szar szakmunkásképzőbe járhatsz. Ott divat ez a magatartás....
2010. márc. 20. 18:07
 16/25 anonim ***** válasza:

Valószínű nagyon magas lehet a színvonal abban a suliban.

20f

2010. márc. 20. 19:24
 17/25 anonim ***** válasza:

Nálunk is volt hasonló beszélgetés.

Én is szűz vagyok,sőt még barátom sem volt és nem is csókolóztam.Páran tudják,hogy szűz vagyok,de nem kötöm mindenki orrára.Szerintem van egy határ ahonnan már nem kell tudniuk mindenkinek mindent.Nálam a szüzesség kérdése már javában átlépi ezt a határt.Van olyan lány aki felnéz rám azért mert nem feküdtem le senkivel még.

Egyébként én megmondtam,hogy ettől függetlenül én is teljes értékű ember vagyok,semmivel nem vagyok kevesebb.Volt 2személy akit jól kiosztottam azóta mellőzik ezt a témát.

Szerintem te is mondd meg nekik,hogy ettől semmivel sem vagy kevesebb.Ha nem fogják fel mondd meg nekik határozottan,hogy a te dolgod az,hogy kivel és mikor fekszel le és nem tartozik senki másra!

15/L

2010. márc. 20. 20:21
 18/25 anonim válasza:
Mikor a mi osztályunk érettségizett, a banda fele még szűz volt. Igaz, hogy én már vén vagyok :-)
2010. márc. 20. 20:51
 19/25 anonim válasza:
hát dugjál!
2010. márc. 20. 21:21
 20/25 anonim válasza:

ne törödj a sok ribanncal.

és csak lányos osztályba járok 36an vagyunk és kb 3an nem szüzek.

örülök h az osztályomba egy ribanc plázapitsa sincs.

2010. márc. 20. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!