Folyton mindenki azzal piszkál, hogy próbáljam ki a maszturbálást, meg hogy miért nem fekszek le valakivel. Szerintem még ez nem nekem való. Nekik van igazuk vagy nekem?
Jaj, istenem...
Enedd el a mások ilyesféle piszkálódásait a füled mellett, egész nyugodtan. Mindenki maga érzi, hogy mire van felkészülve, migez elég érett. Ha te úgy érzed, hogy nem állsz készen ilyesmire, illetve nincs is szükséged rá, akkor az úgy van rendjén. Pláne 13 évesen. Igazán nem vagy lemaradva még semmiről.
nyugodtan mond meg nekik h a te életed és a szexuális életedhez semmi közük
majd ha te ugy érzed h vágysz rá és kivánod akkor csináld ha jol esik de arra h velekivel lefeküdj tényleg ráérsz még éveket!!
Kérlek, nagyon szépen kérlek, maradj olyan , amilyen vagy, és harcolj a saját igazadért!!! Ha neked ez még korai, akkor korai és ezt vállald bátran!! Én öcsémet féltettem nagyon, mikor kamaszodott, hogy a társaság elzülleszti, de hál isten ő is "normális" maradt:-)
Nagyon kevés iylen értékekkel élő fiatal ember van, kérlek maradj meg.
Egyáltalán nem kell még szexelned, még vagy 3-4 évet ráérsz:-)
És mások hidd el most rontják el az életüket! Most nem érzik, de később be fogják látni, ha már minden mindegy lesz...
Majd te is megtalálod azt, akivel boldog leszel, akkor ha kész leszel rá.
És gratulálok hogy ilen vagy a mai világban, marad ilyen, neked van igazad!!!!
egyszerűen engedd el a füled mellett, ne vedd fel, amit mondanak. A te dolgod, hogy éled az életed, tanácsot, véleményt adhatnak, de azt nem vagy köteles megfogadni, ettől még barátság a barátság!!
Vagy mosolyogv bólogass rájuk, és te belül tudni fogod, hogy te csinálod jól, és ők nem csinálják jól!!:-)
És lehet, most elvesztesz pár barátnak nem mondható egyént, de később te leszel boldogabb, hidd el:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!