Folyton mindenki azzal piszkál, hogy próbáljam ki a maszturbálást, meg hogy miért nem fekszek le valakivel. Szerintem még ez nem nekem való. Nekik van igazuk vagy nekem?
18 vagyok és még nem szexeltem. Nem érzem úgy hogy le lennék maradva bármiről. Ha valakiről azt hallom hogy a te korodban már nem szűz, 4 dolog jut eszembe: 1, örülök hogy én nem vagyok ekkora barom 2, remélem hogy a testvéreim se lesznek amikor ebbe a korba kerülnek majd 3, megsajnálom az illetőt 4, (tudom hogy gáz de) undort érzek.
Nem tudom hogy mi van az ilyenek fejében, bár nem is vagyok rá kíváncsi. Én azt tanácsolom neked hogy kerüld el őket (ha megteheted) Ha az összes barid ilyen akkor mondjuk cink van. Tudod mit csinálj akkor? Próbálj egyesével dumálni velük, tuti kiderül majd egy-két emberkéről hogy csak megy a többiek után, ami ebben a korban (meg később is) hihetetlenül jellemző. Es csak akkor koptasd le őket ha már találtál más barátokat különben egyedül maradsz!! Az ilyen emberek nem érdemlik meg a barátságodat, mert nem szeretnek téged, vagy idióták (najo ez utóbbi mindenképp igaz) Ha ilyen dolgokban akarnak manipulálni ami csak rad tartozik akkor milyenek lehetnek?
Jó hosszút irtam xd Ne hagyd hogy befolyásoljanak!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!