Szűz vagyok, és még nem is mostanra tervezem elveszteni, viszont a környezetemben (pl osztályomban) 1 csomóan nem azok, és ők mindig piszkálnak e miatt. =/
Örülj neki, hogy a normálisak táborát gyarapítod, ne foglalkozz a kis ribikkel. Te csinálod jól!
2010. jún. 27. 14:44
2/24 anonim válasza:
örülj neki hogy nem vagy olyan ribanc mint ők (ezt mondd meg nekik)
2010. jún. 27. 14:45
3/24 anonim válasza:
Ez egy tipikus kérdés a fiatal lányok körében.
Ugye nem hiszed el nekik hogy már nem szűzek?? Az osztálytársaidnak csak a szája nagy, nem kell ám mindent elhinni nekik! Kis hülyék, mert szt hiszik, nagyobbnak tűnnek ezzel. Te csak ne is figyelj rájuk!!! Bőven van még időd elveszíteni a szüzességedet, ha 3 év múlva is szűz leszel, még akkor sem lesz ciki!!!
2010. jún. 27. 14:48
4/24 anonim válasza:
Ha ugyanezt 23 évesen írnád,akkor talán azt mondanám,hogy gáz,de így...Nyugi,nem kell mindenkinek beállnia a birka ribik közé!
2010. jún. 27. 14:49
5/24 anonim válasza:
Szerintem az nem normális, aki 16 év alatt fog bele.
6/24 anonim válasza:
FAKE LOVE
7/24 anonim válasza:
Valszeg senki sem néz le, csak te vetíted ki rájuk.
2010. jún. 27. 14:56
8/24 anonim válasza:
Én is kaptam megjegyzéseket.Ha ez vagy hasonló a téma ügyesen kibújok a válasz alól,kétértelmű választ adok és kész.Nem mondom,hogy szűz vagyok és azt sem,hogy nem vagy az.
Ez a Te magánügyed,ha Téged nem zavar,mi a gond?Ne foglalkozz a többiekkel.13évesen nemi életet élni kicsit korai,mi lesz velük 5-10év múlva?!
Én is szűz vagyok,sőt nem is smároltam még,de nem érzem cikinek.Sőt,szerintem abszolút normális,hogy szűzek vagyunk.
15/L
2010. jún. 27. 14:58
9/24 anonim válasza:
14 év alatt pedofilia, de legalább 16-ig érdemes várni. Kizárt, hogy olyan sok lenne a nem szűz osztálytársad, hacsak nem roma a többségük. Bár manapság előbb vesztik el a lányok, mint régen, de egy részük ezt megbánja később, más részük meg nem is vesztette el a szüzességét, csak azt hazudja, mert ez a "menő".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!