Lányok én egy 16/szűz/f vagyok mennyi idősek vagytok most és mikor szeretnétek el veszíteni?
Figyelt kérdés
ha lehet olyanok ne írjanak akik már nem szüzek mert értelme nem lenne2010. jún. 7. 18:04
11/16 lizzycsa válasza:
15/L
úgy egy hónapja vesztettem el (barátom 17) neki is első, én akartam, és szeretjük egymást. Ne a farkad után menj, előbb csajt találj, jobb lesz hidd el! ;)
12/16 anonim válasza:
Elveszem én a szüzességed bármikor, nem kell árnyalt kérdéseket írnod.
Béla
13/16 A kérdező kommentje:
:D:D nem a farkam után megyek :D:D én sokra tartom a nöket és fontosnak fontosabbnak a szexnél az a fontos nekem h nekik jo legyen
2010. jún. 8. 14:20
14/16 anonim válasza:
16 vagyok és már fél éve együtt vagyok a pasimmal,nagyon szeretjük egymást de mi is várni akarunk még,lehet hogy akár 1 évet is.Szerintem nem kell elsiettni,meg sok idősebb ismerősőm is van,aki sokkal később 18 éves kora után vesztette el,mert akkor találta meg az igazit,ez nem versenyfutás meg bőven van még rá időm,és csak azért mert kitalálták ez a menő,trendi minnél fiatalabban elveszíteni én biztos nem állok be a sorba.Engem ilyenben senki nem tud befolyásolni,szeretjük egymást és még várunk egymásra,hisz a tényleges sexen kívül is lehet szeretni egymást sok féle képpen.
15/16 anonim válasza:
én most vagyok 18 és jelenleg nincs barátom de csak szerelemből szeretnék lefeküdni valakivel és ha 20 évesen lesz akkor 20 évesen,csak a sex miatt lefeküdni hülyeség,én nem sexelni,hanem szeretkezni akarok és az meg 2 különböző dolog.Korábban volt barátom már persze,de még érettlenek voltunk és el is költöztek,szóval barátsággá alakult át a kapcsolatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!