Az nagyon gáz, ha 16 évesen szűz vagyok, és el akarom veszíteni már. Mert minden kis rezzenésre úgymind elkezdek bizseregni, érzem h vágyom rá, ha még nem is csináltam?
Figyelt kérdés
Akár kocsiban ülök és döcög az űt, mindjárt érzem h húúú de kéne most egy jó kis pasi:)2009. máj. 2. 19:08
1/9 anonim válasza:
Hogy lehet olyat kérdezni, hogy gáz-e? :)
Neked az? Igen/Nem? Az akkor az/nem az.
Ennyi :P
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha erőteljesen foglalkoztat a téma. Sőt. De az még kevésbé gáz, ha 16 évesen még szűz vagy.(Az ellenkezője inkább lenne az.) A leendődnek ezek szerint nem lesz nehéz dolga, de azért ne add oda magad bárkinek, csak hogy túless már rajta. Előbb magadnak szerezz minél több örömet, ha ennyire igényled.
3/9 anonim válasza:
ez a 14-16 éves korosztályban lehet hogy gáz de!
a 17-18 évesek azt "tisztelik" akinek még meg van
16/F véleménye :D
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
hát...öö...bocsi de nem én írtam:)
2009. máj. 2. 21:56
6/9 anonim válasza:
Maszturbálj kicsi kíváncsi lányka. :P Hidd el sokmindent felfedezhetsz magadon. :) Csak szex miatt ne állj össze szerintem pasival. Szerelemből az igazi, hidd el. :]
7/9 anonim válasza:
Miért lenne már gáz??? Bizseregjél csak még 1-2 évig utána tökjó lesz ha oda kerül a sor. Ne siess vele! Ráérsz még!
8/9 anonim válasza:
ohh hát asszem összeillenénk 16 vok fiu és énis nagyon vágyom rá:P
9/9 A kérdező kommentje:
xD, jólvan akkor:D
2009. máj. 5. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!