Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves, szűz lány vagyok. El...

16 éves, szűz lány vagyok. El szeretném veszíteni, de mégis a szex valamiért nem megy! Nekem szűk a hüvelynyílásom és az ő pénisze nem fér be. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2007. szept. 14. 08:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hüvelynyílás. Szerintem ez a probléma abból adódhat, hogy még nem vagytok kellően felkészülve az együttlétre. Ez a felkészülés egy hozzú folyamat, nem a behatolással kell kezdeni, hanem egymás (és a saját magunk) testének alapos ismerete. Behatolni nem lehet benedvesedés nélkül, és addig, amíg stresszelsz, vagy/és túl gyorsan "túl akarsz lenni rajta", nem is fog működni a nedvesedés. Én azt javaslom, hogy várjatok még a dologgal, úgy tűnik, hosszú ráhangolódási időre van szükség. Beszélgessetek gyakran erről, bókoljatok egymásnak sűrűn, keltsétek fel egymásban a vágyat. És amikor ez a vágy már akkora, hogy egyáltalán nem bírtok ellenállni egymásnak, próbálkozzatok újra. Ám akkor se keseredjetek el, he nem megy, egy petting is lehet mindkettőtök számára gyönyörű.
2007. szept. 14. 08:59
 2/17 anonim válasza:
88%
Ha ez előző segítség nem vállna be, van még egy (általam ismert) magyarázat a dologra. Előforulhat, hogy olyan vastag a szűzhártyád, hogy nem tud átszakadni magától, sőt a behatolás sem lehetséges emiatt. Ez elég ritka, és csak nőgyógyász tudja megállapítani.
2007. szept. 14. 10:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad ajtóstul rontani a házba. Szépen lassan, először csak simizzétek egymást, ameddig csak jólesik, utána meg lehet próbálkozni a behatolással, de csak lassan, finoman, óvatosan.
2007. szept. 14. 10:37
 4/17 anonim válasza:
42%
Szerintem 16évessen még nem kella péniszt sehova sem eroltetni..még árthatnál magadnak..
2007. szept. 14. 15:29
 5/17 anonim válasza:
100%
Szia! Nekem is szűk a hüvelynyílásom. egyetértek az előttem szólókkal, nem kell erőltetni semmit. mi pl a barátommal már egy hónapja "próbálkozunk". Ez abból áll, hogy simizzük csókolgatjuk egymást, de tulajdonképpen a közösülős részt meg sem kíséreljük egyenlőre, mert az csak kudarcélményt adna. Lehet, hogy nem hiszed, de hatásos! Az elején én még tampont sem tudtam használni, meg megujjazni sem tudott, most meg már mindkettő megy mint a karikacsapás! És emellett megismertük egymás érzékeny pontjait, és biztosak vagyunk benne, hogy nem sietünk el semmit. Az idő és a fokozatosság tényleg mindent megold! sok sikert! :)
2007. szept. 27. 15:01
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Szia! Lehet h nem szűk a hüvelynyilásod csak nem vagy még olyan idős h kivánd a szexet, és ezért nem fér be a pénisze. Nem gondolod?
2007. okt. 5. 16:59
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Beszélj a nőgyógyásszal. Ha tényleg probléma van veled, ő majd sebészetileg megoldja.

És kérlek ne nevezd magad szűznek, ha már pettingeltetek, vagy orálisan szexeltetek. A szűzhártya nem egyenlő a szüzességgel.

2007. okt. 14. 11:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
véleményem szerint meg egyenlő... mert akk veszted el a szüzességed ha behatolás is volt... ezt minden irja...
2008. ápr. 22. 20:41
 9/17 anonim válasza:
100%
Nekem is ez a problémám.Azzal nincs gond,hogy nem vagyok felkészülve,mert már nagyon kívánom,de valahogy nem fér be... sokszor próbálkoztunk,de hiába:( Már nem is merek belekezdeni,mert tudom,hogy nem sikerül,de egyszer meg kell történnie.
2009. júl. 7. 15:19
 10/17 anonim válasza:
100%

Szia!

Alapvetően teljesen megértem helyzeted, barátnőmmel nekünk is sok hasonló gondunk volt.

Persze mindegyik tanácsban lehet valami.

Az, hogy fizikailag nem vagy befogadóképes, annak rettentő kicsi az esélye tudomásom szerint, persze érdemes nőgyógyászhoz menni. Egyébként a nőgyógyászok tanácsa az, hogy a szüzesség elvesztése előtt és után is mindenképp helyénvaló egy vizsgálat.

Az én személyes tapasztalatom az, hogy egy ilyen első alkalom rettentően új a szervezetnek és a léleknek.

Fontos, hogy ne érezd kudarcnak a sikertelen próbálkozásokat, mert a stressz csak tovább ront a helyzeten. Vannak, akiknek rögtön megy, vannak, akiknek nem. Fogadd el, hogy akár több 10-20 próbálkozás is kevés.

Barátnőmnek eleinte egy az egyben ilyen gondjai voltak. Kb. 1 hónap próbálkozás után tudtunk együtt lenni pár pillanatra, mert ugyan a behatolás sikerült, de őrülten fájt neki. Nem a szüzesség elvesztése, hanem maga a behatolással járó tágulás folyamata fájt neki.

Kb. erre rá 1-2 hónappal elkezdte szakaszosan élvezni.

Mostanra, kb fél év alatt eljutottunk odáig, hogy végig élvezi, ám orgazmusa nem közvetlen hüvelyi.

Persze lehet, hogy teljesen másképp alakul veled, remélem könnyebb lesz!

2010. jan. 3. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!