16 éves, szűz lány vagyok. El szeretném veszíteni, de mégis a szex valamiért nem megy! Nekem szűk a hüvelynyílásom és az ő pénisze nem fér be. Ilyenkor mit lehet tenni?
Szia!
Beszélj a nőgyógyásszal. Ha tényleg probléma van veled, ő majd sebészetileg megoldja.
És kérlek ne nevezd magad szűznek, ha már pettingeltetek, vagy orálisan szexeltetek. A szűzhártya nem egyenlő a szüzességgel.
Szia!
Alapvetően teljesen megértem helyzeted, barátnőmmel nekünk is sok hasonló gondunk volt.
Persze mindegyik tanácsban lehet valami.
Az, hogy fizikailag nem vagy befogadóképes, annak rettentő kicsi az esélye tudomásom szerint, persze érdemes nőgyógyászhoz menni. Egyébként a nőgyógyászok tanácsa az, hogy a szüzesség elvesztése előtt és után is mindenképp helyénvaló egy vizsgálat.
Az én személyes tapasztalatom az, hogy egy ilyen első alkalom rettentően új a szervezetnek és a léleknek.
Fontos, hogy ne érezd kudarcnak a sikertelen próbálkozásokat, mert a stressz csak tovább ront a helyzeten. Vannak, akiknek rögtön megy, vannak, akiknek nem. Fogadd el, hogy akár több 10-20 próbálkozás is kevés.
Barátnőmnek eleinte egy az egyben ilyen gondjai voltak. Kb. 1 hónap próbálkozás után tudtunk együtt lenni pár pillanatra, mert ugyan a behatolás sikerült, de őrülten fájt neki. Nem a szüzesség elvesztése, hanem maga a behatolással járó tágulás folyamata fájt neki.
Kb. erre rá 1-2 hónappal elkezdte szakaszosan élvezni.
Mostanra, kb fél év alatt eljutottunk odáig, hogy végig élvezi, ám orgazmusa nem közvetlen hüvelyi.
Persze lehet, hogy teljesen másképp alakul veled, remélem könnyebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!