Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16 éves, szűz lány vagyok. El...

16 éves, szűz lány vagyok. El szeretném veszíteni, de mégis a szex valamiért nem megy! Nekem szűk a hüvelynyílásom és az ő pénisze nem fér be. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2007. szept. 14. 08:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
miért kell ilyen korán kezdeni?
2010. ápr. 27. 17:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, te most az összes ezeréves kérdést előszeded, és beírod, hogy nem kéne ilyen korán kezdeni? Foglalkozz a saját vagináddal szerintem, ha már más nem teszi meg, és a fiataloktól irigyled.
2010. ápr. 27. 17:31
 13/17 anonim válasza:
Ki volt az a retardált aki azt írta hogy ne nevezze magát szűznek ?? :O akkor nem vagy szűz ha pénisz járt a vaginádban attól semmiképpen sem ha esetleg már elszakadt a szűzhártyád mert az bármikor elszakadhat ha monjduk tonázol lovagolsz és eszre sem veszed :D ha tampont dugsz fel akkor is szűz vagy illetve megújjaznak akkor is szűz vagy kiscsillag ;)
2011. aug. 18. 18:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek szuk addig amig az elso meg nem torténik te ugy érzed képtelenség,hogy beférjen de be fog gondolj csak a szulesre:)
2011. szept. 6. 22:26
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
de te már probáltad?
2011. szept. 6. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:

én is így voltam, és még a mai napig, a barátom imádja mindig azt mondja hogy szeret érezni.

már két éve élek szexuális életet de még a mai napig minden egyes behatolás nehézkes. De elegendő előjáték után nem fájdalmas.

2013. nov. 1. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Az alábbi linken van egy cikk a vaginizmusról:

[link]

Aki azt mondja, hogy várjon annak nincs igaza, az idő nem fogja megoldani ezt a problémát.

Egy barátnőm 20 éves elmúlt és ugyanezzel küzdött.

Tehát a megoldás, hogy foglalkozni kell a témával, hozzá kell szoktatni a hüvelyt az idegen testek (műpénisz, valódi pénisz) befogadására. Szépen fokozatosan sok türelemmel ki kell tágítani. Hogy ebben a barátod együttműködik-e vagy nem az másodlagos.

A feleségemmel minden együttlét alkalmával kb. 10 perc előjátékra van szükségünk, hogy kényelmes legyen a behatolás. Az életkor előrehaladtával egyre több időre.

Egy alkalommal kb. 30-60 perc alatt annyira ki tudtam tágítani, hogy az öklöm is befért, de ezt a szexuális játékot nem gyakoroljuk többet (legalábbis velem nem) mert mikor csak úgy játékosan megszorította az öklömet én megkönnyeztem a fájdalomtól. Akkor megtanultam, hogy a hüvely záróizmai erősek.

Ha valaki le akar menni spárgába, annak is fokozatosan a fájdalom határáig nyújtani kell a combizmait, mert ha hirtelen nyújtaná akkor megszakadna. Szerintem ugyanezt kell tenni a hüvely izmaival is.

2017. nov. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!