16 éves, szűz lány vagyok. El szeretném veszíteni, de mégis a szex valamiért nem megy! Nekem szűk a hüvelynyílásom és az ő pénisze nem fér be. Ilyenkor mit lehet tenni?
én is így voltam, és még a mai napig, a barátom imádja mindig azt mondja hogy szeret érezni.
már két éve élek szexuális életet de még a mai napig minden egyes behatolás nehézkes. De elegendő előjáték után nem fájdalmas.
Az alábbi linken van egy cikk a vaginizmusról:
Aki azt mondja, hogy várjon annak nincs igaza, az idő nem fogja megoldani ezt a problémát.
Egy barátnőm 20 éves elmúlt és ugyanezzel küzdött.
Tehát a megoldás, hogy foglalkozni kell a témával, hozzá kell szoktatni a hüvelyt az idegen testek (műpénisz, valódi pénisz) befogadására. Szépen fokozatosan sok türelemmel ki kell tágítani. Hogy ebben a barátod együttműködik-e vagy nem az másodlagos.
A feleségemmel minden együttlét alkalmával kb. 10 perc előjátékra van szükségünk, hogy kényelmes legyen a behatolás. Az életkor előrehaladtával egyre több időre.
Egy alkalommal kb. 30-60 perc alatt annyira ki tudtam tágítani, hogy az öklöm is befért, de ezt a szexuális játékot nem gyakoroljuk többet (legalábbis velem nem) mert mikor csak úgy játékosan megszorította az öklömet én megkönnyeztem a fájdalomtól. Akkor megtanultam, hogy a hüvely záróizmai erősek.
Ha valaki le akar menni spárgába, annak is fokozatosan a fájdalom határáig nyújtani kell a combizmait, mert ha hirtelen nyújtaná akkor megszakadna. Szerintem ugyanezt kell tenni a hüvely izmaival is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!