Tegnap vesztettem el egy örömlánnyal. Egyáltalán nem ciki, és mi mást tehettem volna, ha nem kellettem senkinek?
már 21 múltam és még senkivel sem jött össze eddig a dolog, úgy gondoltam nem szerencsétlenkedek tovább és tegnap megtettem az első lépést.
Nem egy utcalánnyal, hanem egy igényes, tapasztalt örömlánnyal.
Minden sorstársnak csak ajánlani tudom, (Őt is) meg a dolgot is.
Egyáltalán nem ciki, és mi mást tehettem volna, ha nem kellettem senkinek?
Végre egy ember, aki nem csak nyavalyog, meg a pofáját jártatja. Hogy jól tetted-e vagy nem, majd elválik. Ezt neked kell tudnod. De tettél valamit. Lehet, hogy rossz. De a rossz is több, mint a semmit. Több, mint otthon ülni, és sajnáltatni magad, hogy nem kellesz senkinek. Amúgy meg sz*rd le, mások mit mondanak (persze azt is, amit én mondok), csak az számít, te mit gondolsz és mit teszel!
FS
24/F
"mi mást tehettem volna, ha nem kellettem senkinek?"
Mondjuk vársz, előbb-utóbb eljött volna az igazi. 21 évesen én is épp ugyanúgy álltam, mint te, csak nem fanyalodtam erre. Még csak nem is gondolkodtam rajta...
23 évesen viszont eljött az igazi és megérte rá várni.
szerencsétlen lúzer vagy, attól hogy voltál egy örömlánnyal attól még szerencsétlen maradsz a lányoknál
Grat
Egészségedre haver!
Én is először így akartam,de hála az égnek sikerült végül hagyományos módon is.Igaz,már 25 éves voltam.D
Ne törődj a fanyalgókkal,egy sem tudja,te milyen helyzetben voltál.Csak arra vigyázz,hogy ne kapj el semmit!
Remélem,nem tart örökké és előbb-utóbb lesz "igazi" barátnőd is.
Aki szerint gáz,hogy nem kellett senkinek:
Talán fel kellett volna akasztania magát?
Soha az életedben egyetlen percig se hagyd magad kihasználni a lányok által azért, mert a természet egy ellenálhatatlan ejakulálási kényszert pogramozott beléd. Ha más nincsen kéznél, segítsen rajtad egy prosti, még az is jobb, mint ha hagyod, hogy kihasználjon lány, aki mindent elfogad tőled szégyenkezés nélkül, de amit tennie kell, azt vonakodva teszi.
Cézár parancsba adta a katonáinak, hogy ha az őrségben valamelyiknek ilyen ok miatt elkalandozik a figyelme, akkor a másik katonának azonnal segítenie kell rajta. Ez max egy percet vesz igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!