Tegnap vesztettem el egy örömlánnyal. Egyáltalán nem ciki, és mi mást tehettem volna, ha nem kellettem senkinek?
már 21 múltam és még senkivel sem jött össze eddig a dolog, úgy gondoltam nem szerencsétlenkedek tovább és tegnap megtettem az első lépést.
Nem egy utcalánnyal, hanem egy igényes, tapasztalt örömlánnyal.
Minden sorstársnak csak ajánlani tudom, (Őt is) meg a dolgot is.
Egyáltalán nem ciki, és mi mást tehettem volna, ha nem kellettem senkinek?
A lényeg az, hogy óriási különbség van a szex technikai kivitelezése és a valódi érzelemmel átfűtött szeretkezés között. Nem is igen lehet összehasonlítani.
Nincs semmi bajom azzal, amit tettél, de ez és partiqurvák csak a szükséges tapasztalatnak a töredékét adhatják neked.
Soha em fizetnék senkinek se hogy lefeküdjek vele.Igaz csaj vagyk,de inkább kivárom a megfelelő embert akit szeretek és tudom nem az a munkája hogy napi 10 emberrel kufircol.Szerintem nem éri meg,azért hoyg azt mondhsd magadól,hogy nem vagy szűz.De ez a Te dolgod. :)
18/L
"Egyáltalán nem ciki, és mi mást tehettem volna, ha nem kellettem senkinek?"
Most kinek akarod bizonygatni, hogy nem ciki? Nekünk, vagy magadnak?
Tudod a választ: különben fel sem tetted volna kérdést. Bánt a dolog és tudod hogy lett volna más út is, csak türelmetlen voltál.
Ennek meg is lehet az ára. Nem minden óvszer véd a nemibetegségektől. Ez fel is van tüntetve a tájékosztatóján, amelyik olyan. Reménykedj!
Legközelebb ne csak a farkad után menj. Azért nem jöttek eddig össze a dolgok, mert mindig csak meg akartad kúrni a lányokat.
Az érdekes lesz amikor a későbbi barátnőd megkérdezi: És az első milyen volt? oO
Még várhattál volna... Nem értem mitől lesz jobb mostantól.
szerintem meg nagyon jól tetted! Tapasztaltabb lettél, nem leszel gátlásos, jobban fogsz tudni csajozni, a majdani barátnőd előtt is se fogsz majd bénázni! Én minden itt nyavalygó huszonéves szűz srácnak azt írom, hogyha máshogy nem megy menjen prostituálthoz, végre valaki megtette! Szóval gratulálok, átestél a tűzkeresztségen:D
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!