Szűz vagyok és kicsit elkeserítő (lentebb bővebben) Szerintetek?
Nem a tény elkeserítő, hogy szűz vagyok (kort nem írnék elég annyi, hogy 20 elmúltam és 25 még nem vagyok), hanem az, hogy ennyire nem kellek senkinek. Más is így van ezzel?
2x/F
20f vagyok, nekem az egyetem leköti minden szabad energiámat. semmi másra nem jut időm, de ha majd meglesz a diploma, jutni fog idő a párkapcsolatokra is.
egyébként csak 30 után lesz gáz...
Ugyan.
Ez a nem kellesz senkinek ez hülyeség.
Milyen barátnőre vágysz?
A férfiak ezen minek aggódnak.
A legtöbb nő annyira fél, hogy vénlány marad, hogy szinte a félszemű púpos is jó nekik.
A legrosszabb szeretők és a leghülyébb férfiak is elkelnek.
A nők meg csak tűrnek.
Én lehet hogy kellenék valakinek, csak én meg se próbálom, na itt a baj :) De azért nem sajnálkozom, csak benő a fejem lágya remélem.
23/F
Biztos van olyan, akinek kellenél, csak nem a megfelelő helyen keresgélsz. Ne keseredj el, mindennek eljön az ideje.
(Ami pedig ezt a nincs időm rá dolgot illeti... ezzel most kit akarsz becsapni, magad vagy másokat? Mi lesz, ha diploma után sem lesz barátnőd, akkor mire fogod? Arra, hogy a munka lefoglal. Észre sem veszed és már abba a korba lépsz, mikor ciki lesz, hogy nem tudod mit kezdj egy nővel. Bocs, de ezt muszáj volt leírnom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!