Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok és kicsit elkeserí...

Szűz vagyok és kicsit elkeserítő (lentebb bővebben) Szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem a tény elkeserítő, hogy szűz vagyok (kort nem írnék elég annyi, hogy 20 elmúltam és 25 még nem vagyok), hanem az, hogy ennyire nem kellek senkinek. Más is így van ezzel?

2x/F

2010. jún. 5. 19:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

20f vagyok, nekem az egyetem leköti minden szabad energiámat. semmi másra nem jut időm, de ha majd meglesz a diploma, jutni fog idő a párkapcsolatokra is.

egyébként csak 30 után lesz gáz...

2010. jún. 5. 19:44
 2/14 anonim válasza:

Ugyan.

Ez a nem kellesz senkinek ez hülyeség.

Milyen barátnőre vágysz?

2010. jún. 5. 19:44
 3/14 anonim ***** válasza:

A férfiak ezen minek aggódnak.

A legtöbb nő annyira fél, hogy vénlány marad, hogy szinte a félszemű púpos is jó nekik.

A legrosszabb szeretők és a leghülyébb férfiak is elkelnek.

A nők meg csak tűrnek.

2010. jún. 5. 19:47
 4/14 anonim ***** válasza:

Én lehet hogy kellenék valakinek, csak én meg se próbálom, na itt a baj :) De azért nem sajnálkozom, csak benő a fejem lágya remélem.

23/F

5/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem elkeserítő. Nem hinném,hogy ne kellesz senkinek..ilyen nincs, DE olyan van , hogy lehet túl válogatós vagy, és mindig a legprofibb partnert keresed.. próbálj a magad szintjén keresgélni és hidd el jobb lesz.. a szerelem nem sex kérdése, sőt lehet majd csak az igazinak adod magad.. ami a legszebb dolog.. :)
 6/14 A kérdező kommentje:
átlagosra
 7/14 A kérdező kommentje:
utolsó 19:47: pont az van hogy nem profit keresek
2010. jún. 5. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:

Biztos van olyan, akinek kellenél, csak nem a megfelelő helyen keresgélsz. Ne keseredj el, mindennek eljön az ideje.

(Ami pedig ezt a nincs időm rá dolgot illeti... ezzel most kit akarsz becsapni, magad vagy másokat? Mi lesz, ha diploma után sem lesz barátnőd, akkor mire fogod? Arra, hogy a munka lefoglal. Észre sem veszed és már abba a korba lépsz, mikor ciki lesz, hogy nem tudod mit kezdj egy nővel. Bocs, de ezt muszáj volt leírnom)

2010. jún. 5. 19:50
 9/14 A kérdező kommentje:
jó tulajdonképpen lett volna esély többször is hogy barátnőm, de úgy éreztem csak hülyítenek.
2010. jún. 5. 19:51
 10/14 A kérdező kommentje:
Egy kicsit pontosítok: általában hülyítenek, és vagy nem merik elmondani hogy nem jövök be nekik, vagy tényleg csak hülyítésre megy ki a játék, pl. amikor direkte megkérdezem, hogy mi legyen, mindig azt mondják, hogy szeretnének többet is, de valahogy nem úgy állnak hozzá a dolgokhoz hogy el is higyjem
2010. jún. 5. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!