Korai lenne a szex nekem? Részletesen lentebb.
1 hónapja vagyok együtt a barátommal.Nagyon szeretem őt,és úgy érzem h. neki akarom adni magam.:P Nekem ez lesz az első,szűz vagyok még.A barátom 18 éves,de ő nem sietett semmit.Szerintetek várjak még.És h. mondjam meg neki h. leakarom szopni?
L/15
Hát, odaadni a szüzességedet 15 évesen egy hónap járás után, azért tényleg kifejezetten korai... Szerintem még az is, hogy leszopjad, de ha nagyon szeretnél valami komolyabbat, akkor kezdd inkább ezzel, és maradjatok az orális szexnél egyelőre.
Hogy hogyan mondd meg? Szerintem nem kell ezt nagyon bejelenteni előre. Simogassad neki ott, aztán amikor megszabadítottad a ruháitól, kezdd el nyalogatni a testét, és szép lassan haladj lefelé, a farka irányába...
15 éves vagy, 1 hónapja vagy együtt és nálad 3 évvel idősebb fiúval.
Valahogy én is így b.sztam el, csak kicsit később.
ezt úgy bírom,amikor valaki túl akar esni ezen az egészen,legfőképpen azért mert körülötte már mindenkinek van barátja...na mindegy
szerintem is kicsit korai lenne,nem kell elsietned semmit..másrészt a barátod is mondta,hogy tud várni,ne siess!:)
Utolsó.
Te vagy az aki a megfontolt kislányt személyesti meg? 15 éves vagy, DE!! két hónapot vársz.Az igen!!!
...
Én is 15 évesen vesztettem el a szűzességem, 2 hónap után, a 2 évvel idősebb akkori barátommal. Nem bántam meg, nagyon szerettem, másfél évig voltunk együtt. Szóval a kor meg az idő szerintem nem limit.
DE!
Ha azon gondolkodsz, hogy korai, meg hogy hogy mond meg neki, hogy kényeztetnéd, akkor korai. Ha úgy érzed, hogy kész vagy rá, akkor hajrá. De szerintem ha ilyet kérdezel akkor nem vagy kész.
A szopással kapcsolatban meg nem kell kérdezni, legyél biztos benne, hogy nem nyitnak rátok, aztán ahogy valaki már írta előttem, vetkőztesd, puszilgasd, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!