Korai lenne a szex nekem? Részletesen lentebb.
1 hónapja vagyok együtt a barátommal.Nagyon szeretem őt,és úgy érzem h. neki akarom adni magam.:P Nekem ez lesz az első,szűz vagyok még.A barátom 18 éves,de ő nem sietett semmit.Szerintetek várjak még.És h. mondjam meg neki h. leakarom szopni?
L/15
A szüzesség nagyon is fontos. És nagyon fiatal vagy!
Ez a tuti lépés hogy szajha legyél!
Normális férfi szóba se áll olyan nővel, aki mással volt már előtte!
Ezt azért tartsad szem előtt! Meglehet nézni hol végeznek azok a nők így élnek (sehol 75e nettó eladónő), aztá kell e ez neked!
Azok meg akik 15 éves bíztatnak ilyesmire még is miért teszik?
Ne mond neki, hanem csináld:)
Ha lesz akarsz vele feküdni, akkor feküdj, de ha nem vagy biztos még magadban ( ha ide írtál, akkor gondolom nem), még hagyd. Szerintem.
"És h. mondjam meg neki h. leakarom szopni? "
Ha ennyit sem tudsz, akkor hagyd az egészet a pics@ba
köszii mindenkinek a választ=)
Valószínű h. még várok vele,mivel én nem csak "gyorsan akarok ezen túlesni,mert ez a divaat!"
Korai szerintem.
De ha akarod akk csináld..(.
Ami a szopást illeti..menny oda hozzá csókold meg és mond meg neki h szereted és le akarod szopni.
Azért egy pár válaszoló kicsit el van tévedve.. Utolsó! Ki mondt, hogy le akarja szopni? A kérdés nem erről szólt.
És a 07.26.-án, 16 óra nemtudom hány perckor válaszolótól azért szívesen megtudnám, hogy mire alapozza ezt a meglehetősen intelligens feltételezést, hogy akik 15évesen vesztik el a szüzességüket azok szajhák lesznek és 75 ezerért fognak dolgozni pénztárosként? Enyhén szólva is nevetségesnek tartom ezt a kijelentést. Úgy gondolom, fiatal vagy még hozzá, de 1-2 okos tanács, amit itt kaptál azért megrendítettek:) Én 16 évesen veszítettem el a szüzességem a mostani párommal, akivel 7 vagyunk együtt, és egy bankban dolgozom nem nettó 75-ért...
Úgyhogy kedves kérdező! Ne hallgass az ilyen általánosításokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!