Mit lehet ilyenkor tenni? Annyira elkeserítő ez a helyzet:S
Figyelt kérdés
Holnap lennénk egy évesek a barátommal, és úgy terveztem, hogy holnap odaadom neki magam:) ez mind szép és jó lenne, de ma - egy héttel előbb a szokásosnál - megjött a menszim:( annyira rossz érzés, olyan romantikus lett volna minden:( lehet valamit ilyenkor tenni, azonnal elmúlasztani? igazából tudom, hogy nem, de annyira el vagyok keseredve:( "ember tervez, Isten végez..."2010. aug. 8. 21:20
1/7 anonim válasza:
óóóó szegénykém :(
hát mond meg a barátodnak, hogy egy kicsit késik az ajándék, hogy még szebb legyen:)
2/7 anonim válasza:
okké, akkor nem csak nekem jön meg mindig a legrosszabbkor (Y) Sajnálom : \ biztos megérti majd
3/7 anonim válasza:
Szegény. :( Sajnállak titeket nagyon. Ez nem olyan hogy most állj le egy napra. A barátommal mi is 1 évre terveztük... Csak annyira terveztük, meg tudtuk, hogy úgy is az lesz... azt a tervezés miatt nem lett semmi :S Pedig tényleg nagyon romantikus lett volna az 1 év. De nembaj. 1 év 1 nap lett :D Nektek meg lesz 1 év 1 hét :)
4/7 anonim válasza:
csak egy módszer van:D amikor érzed h megjön vagy még csak cseppekbe van elmész futni
5/7 anonim válasza:
Fiú vagyok, de nemhiszem hogy amit az előző válaszoló írt igaz lenne, egyik volt osztálytársam ezt csinálta,melegítőben bekocogott a suliba, szegényt útközben elkapta a vér néni :P
6/7 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen normális és természetes és annak örülj hogy nincs semmi problémád vele és igy biztos lehetsz abba hogy veled marad a pasid legalább addig amig megkapja az ajándékot:D 25/F
7/7 anonim válasza:
utolsó előtti: epdig nagyonis igaz legalábbis nekem mindig bevált amikor nayon kelett..vagy annak a lánynak hány méterre volt az iskola 3?..heehhe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!