Nem unjátok még? (lentebb)
Figyelt kérdés
Minden kérdés arról szól hogy
-fáj e majd ha elveszítitek a szüzességeteket
-biztosan vérzik e majd
-18 év felett miért szűz még valaki, és hogy ez gáz e
nem unalmas egy kicsit hogy minden 2. kérdés erről szól? mi lenne ha használnátok a keresőt? szánaloom
L/19
2010. júl. 30. 10:26
1/21 anonim válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2/21 A kérdező kommentje:
oké, látom te még nem unod x)
2010. júl. 30. 10:28
3/21 anonim válasza:
Figyelj, te is voltál 13-15 éves... és teis voltál még "tudatlan". Az ittenieknek biztosan fontos egy vele egykorú esetleg idősebb személy válasza, tapasztalata...
5/21 anonim válasza:
Azt se hagyd ki,hogy :A barátommal nem védekeztünk/vagy védekeztünk de xy probléma állt elő lehetek e terhes?....
6/21 anonim válasza:
"Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." Churchill
Engem nem érdekel, meg sem nézem az olyanokat. Ha van gy értelmes kérdés, értelmes magyarázattal, akkor válaszolok rá és próbálok segíteni.
7/21 anonim válasza:
Pont az olyan kérdések miatt jött létre ez az oldal. :D
8/21 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
tessék az én kérdésem nem erről szól..
9/21 Holdtündér válasza:
Unom. De már ezeket a "Nem unjátok még..." típusú kérdésekből is elegem van már.
10/21 anonim válasza:
sztem neked is jovolt,amikor valaki felvilágosított,szoval ne legyél ilyen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!