20 éves fiú vagyok. Még nem jött össze semmi nekem. A kérdésem a következő: melyik variációt választanátok?
1. Várok tovább arra a lányra, akit nagyon szeretek.
2. A lehető leghamarabb olyannal veszítem el, akit nem annyira szeretek.
Rendes lánynak tűnsz. Kár, hogy lány nem úgy gondolkodik, mint te. Részemről nem ciki a szüzesség. Csak ezzel az a baj, hogy csökkenti az esélyem a lányoknál. Még akkor is, ha nem rögtön az elején mondom el nekik (az nem szokásom, hogy egyből elmondjam nekik), de még így sincs esélyem náluk. Csak ezért. Fején találtad a szöget, mert a zárkózottságom és külsőm is rátesz egy lapáttal.
Nem kell sajnálnod. Hozzá vagyok szokva ehhez és nem volt számomra olyan hirtelen.
Köszönöm:)
A külső nem minden, sőt, lehet az embernek görög isten kinézete, ha a belső személyisége nem olyan, az nagyon rossz pont( legalábbis vannak még ilyen lányok, akiknek fontosabbak a belső értékek, és mindig is lesznek). De ha jó a kisugárzásod, az hatalmasat dob ám a külsőn, komolyan:) Ha látszik rajtad az életöröm, vidámság-és nem a rámenősködésről, macsóságról beszélek-az tényleg sokat segít a dolgon:)
Ha pedig te sem tartod cikiek a szüzességet, akkor ne rágódj rajta ennyit:))
L19
Kár, hogy ilyen lányokból kevés van. Egyre kevesebben gondolkodnak így.
Ha tényleg úgy van, ahogy mondod, akkor valahogyan vissza kell csalnom az életörömöt és vidámságot magamhoz. Egyenlőre ez nehéz lesz.
Csak azért rágódok a szüzességen, mert attól tartok, hogy ez kizáró ok lesz vagyis emiatt nem fogok bejönni egy lánynak sem, ha megtudja rólam.
Igen, úgy tegyél ahogy a har,madik mondatodban megfogalmaztad és akkor jóra fordulhatnak a dolgok:)
Végre itt a nyér, iylenkor mindenk vidámabb, felszabadultabb, neked is menni fog:)
Ezen pedig tényleg rágódj, egy rendes lánynak abszolút ne mlesz ez rossz pont, sőt:) Örülni fog hogy ő neked az első:))
L19
Nekem ezek után nagyon nehéz lesz. Kicsit eléggé nagy fába fogom vágni a fejszémet. Bár lehet, hogy a nyár rá fog segíteni. Remélem neked lesz igazad.
Sajnos ez van. Csak egy rendes lánynál lesz jó pont. Csak olyanok fognak örülni neki. De pont ebből van a kevés. Új ismerősre tettem szert egy nálam pár hónappal fiatalabb lány személyében. A haveromon keresztül ismertem meg. Szerinte akár össze is jöhetnék vele, de az nem lenne jó a lánynak szerinte, mert túl tapasztalatlan vagyok hozzá.
De te gondolom rendes lányt akarsz:)
Próbáld meg, próba szerencse:))
L19
Meg fogom tenni mindenképp.
Persze, hogy rendes lányt akarok. Lehetőleg hosszú távra (vagy akár egy életre).
Na ez a beszéd:))
A rendes lányoknak az ilyen fiúk kellenek:)
L19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!