20 éves fiú vagyok. Még nem jött össze semmi nekem. A kérdésem a következő: melyik variációt választanátok?
1. Várok tovább arra a lányra, akit nagyon szeretek.
2. A lehető leghamarabb olyannal veszítem el, akit nem annyira szeretek.
Szia!
Figyelj, ne érdekeljen, hogy mit mond más. Halgass a szívedre, és ne olyan lánnyal tedd meg akit nem is ismersz. Járj bulika, koncertekre, ha látsz egy jópofa lányt szólítsd meg, hívd meg vmit inni. Aztán ha összejöttök és jártok és szerted és ő is szeret ... ne hajtogasd neki hogy mikor fekszünk le, mert az elijeszti és am is cinkes. Majd ha már ellesztek... akkor megteszed az első lépéseket és kész. Volt szüzesség nincs szüzesség :D
várjál az igazira
hova sietnél?
nehogy már fizess egy utcalányka azért hogy elveszítsd.. hidd el jobb ha az első szép és jó dologként marad meg
igen, 25 felett is, sőt 30 felett is:) de ha 20 évesen, mikor még előtted az egész éle, azt kérdezed hogy 25 felett is így kell-e tenned...Ne legyél már ilyen pesszimista:)
L19
Utolsó válaszoló!
Kis településen élek. Kevés lány van. A helyi szórakozóhelyekben (értsd kocsmákban) csak nyugdíjasok és alkoholisták vannak. Szerinted ezek után optimista legyek?
utolsó vagyok:)(nem a legutolsó, hanem tudod melyik:D)
igen, legyél optimista, mert egy lánynak sem jön be a citromba harapott képű fiú:D és szerintem az igazit nem kocsmában meg discoban kell keresni! az max jól jöhet egykét éjszakára de hosszabb távra nem nagyon. egyébként nem érdemes rágörcsölnöd, tudom olcsó közhely, de a szerelem mindenkire akkor talál rá mikor legkevésbé várná! és ez miylen igaz:)
úgyhogy fel a fejjel, nem is minden a szerelem, bár jó dolog, de foglald el magad, sportolj, tanulj meg egy hangszeren játszani, vagy tanulj egy új nyelvet, vagy bármit ami lefoglal, a szerelem majd jön , úgy hogy nem is várnád! :)
sok sikert hozzá:)
L19
20:58!
Ezek után nem vagyok optimista. Gondolom nálad biztos más a helyzet, de részemről az optimizmusnak nincs alapja.
Jelenleg karatézok, készülök az egyetemre, gitározok, dobolok, basszerozok és németet tanulok. De ez olyan, mint ha a koszt a szőnyeg alá söpörném. Attól ugyanúgy magányos maradok. Az időről meg nem is szólva. Az egyszerűen ellenem dolgozik. Minél idősebben leszek szűz, annál kevesebb az esélyem a lányoknál, mert ki francnak kell egy 20, 30 vagy 40 év feletti aggszűz?
ne butáskodj már, 20 éves vagy b@sszus, nem 50, nem vagy elkésve semmivel ,ez nem valami verseny!
hát akkro tényleg jól el vagy foglalva:)csoda hogy marad időd csajokon rágódni.:D
haveri körödben próbálkozz akkor, haverok csak össze tudnak hozni valakivel:)
L19(20.58:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!