20 éves fiú vagyok. Még nem jött össze semmi nekem. A kérdésem a következő: melyik variációt választanátok?
1. Várok tovább arra a lányra, akit nagyon szeretek.
2. A lehető leghamarabb olyannal veszítem el, akit nem annyira szeretek.
és ha csak úgy lefekszel valakivel, akkor az mitől jobb? eldicsekedheted magadról a haveroknak, hogy, bibibííí már nem vagyok szűz. és akkor? ezzel meg van oldva minden? semmivel nem leszel tapasztaltabb egy alkalomtól, sőt, ha pl az én barátom csinálta volna ezt előttem, nekem nem igazán tetszene. vagy majd elhazudod, ha esetleg jön valaki, akit szeretni fogsz? és akkor hazugsággal kezded a kapcsolatot? szép is lenne.
olyan türelmetlenek manapság az emberek... barátom is 21 évesen veszítette el, velem, és nem halt bele. sőt.
1.
Aki a 2.-ra szavaz nem tudja milyen az első azért mondja csak a 2.-at.
szerintem szerelemből tedd, neked is jobb lenne:D
már kezdtem elveszíteni a reményt hogy ilyen fiúk is vannak:)
szívesen megismernék egy ilyen srácot;)
18/L
Én az elsőre szavznák!!!
De ha reménytelenül szerelmes vagy Britey-be akkor a 2ik
Az 1.!
De ne csak várj rá, hanem keresd, és ha megtalálni vélted, akkor se egyből az ágyba vidd, hanem ismerd meg, mert lehet hogy mégsem ő az igazi ő.
Kezdetben érdemes elválasztani a szerelmet és szexuális vágyat, hogy kiderüljön hogy nem csak a másodikról van-e szó, szerintem az igazi szerelmet onnan lehet megismerni hogy működik szex nélkül is.
19F
10:56 os vagyok.
azért ismerkedj, szerintem akadnak rendes lányok a te korosztályodban, amúgy én is szűz vagyok és várok egy olyan fiút akivel szerelemből tehetném meg:D
várj
velem hasonló volt a szitu és elég friss élmény
20/f vagyok, és azért az egyetemi bulikban keresgéltem, de sose jött össze
majd egy 17 éves csajjal megismerkedtem, tök spontán, ő keresett fel, összejöttünk, szeretjük egymást, megrontott =)
érdemes volt várni, mint inkább egy cafkába bedurranni 'oszt jó'van
Mi az hogy nem kellenek a szűzek??
Elmondom neked hogy nincs rád írva hogy az avgy.
Amúgy meg elhiheted hogy ha szerelmes lesz beléd egy lány egyeltalán nem fogja érdekelni hogy az vagy e vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!