Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves fiú vagyok. Még nem...

20 éves fiú vagyok. Még nem jött össze semmi nekem. A kérdésem a következő: melyik variációt választanátok?

Figyelt kérdés

1. Várok tovább arra a lányra, akit nagyon szeretek.

2. A lehető leghamarabb olyannal veszítem el, akit nem annyira szeretek.

2010. máj. 25. 09:59
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%

és ha csak úgy lefekszel valakivel, akkor az mitől jobb? eldicsekedheted magadról a haveroknak, hogy, bibibííí már nem vagyok szűz. és akkor? ezzel meg van oldva minden? semmivel nem leszel tapasztaltabb egy alkalomtól, sőt, ha pl az én barátom csinálta volna ezt előttem, nekem nem igazán tetszene. vagy majd elhazudod, ha esetleg jön valaki, akit szeretni fogsz? és akkor hazugsággal kezded a kapcsolatot? szép is lenne.

olyan türelmetlenek manapság az emberek... barátom is 21 évesen veszítette el, velem, és nem halt bele. sőt.

2010. jún. 2. 10:03
 12/55 anonim válasza:

1.

Aki a 2.-ra szavaz nem tudja milyen az első azért mondja csak a 2.-at.

2010. jún. 2. 10:31
 13/55 anonim válasza:

szerintem szerelemből tedd, neked is jobb lenne:D

már kezdtem elveszíteni a reményt hogy ilyen fiúk is vannak:)

szívesen megismernék egy ilyen srácot;)

18/L

2010. jún. 2. 10:56
 14/55 anonim válasza:

Én az elsőre szavznák!!!

De ha reménytelenül szerelmes vagy Britey-be akkor a 2ik

2010. jún. 2. 12:03
 15/55 A kérdező kommentje:
Ahogy a korombeli lányokat nézem, kétlem, hogy szerelemben veszítsem el, mert nekik nem kellenek a szüzek. Minél idősebb leszek, annál kevesebb erre az esély.
2010. jún. 2. 12:17
 16/55 anonim ***** válasza:
és mi bajod a 16-17-18 éves lányokkal pl? közöttük a normálisabbak között még nagyon sok a szűz. aki meg már nem az, az sem biztos, hogy csak tapasztalt (mindenkin átment) fiút akar maga mellé, mert lehet, hogy úgy vesztette el a szüzességét, hogy szép hosszú kapcsolata volt, és nem egyéjszakás kalandban. ismerkedj.
2010. jún. 2. 14:38
 17/55 anonim válasza:

Az 1.!

De ne csak várj rá, hanem keresd, és ha megtalálni vélted, akkor se egyből az ágyba vidd, hanem ismerd meg, mert lehet hogy mégsem ő az igazi ő.

Kezdetben érdemes elválasztani a szerelmet és szexuális vágyat, hogy kiderüljön hogy nem csak a másodikról van-e szó, szerintem az igazi szerelmet onnan lehet megismerni hogy működik szex nélkül is.

19F

2010. jún. 2. 15:06
 18/55 anonim válasza:

10:56 os vagyok.

azért ismerkedj, szerintem akadnak rendes lányok a te korosztályodban, amúgy én is szűz vagyok és várok egy olyan fiút akivel szerelemből tehetném meg:D

2010. jún. 2. 15:08
 19/55 anonim válasza:

várj

velem hasonló volt a szitu és elég friss élmény

20/f vagyok, és azért az egyetemi bulikban keresgéltem, de sose jött össze

majd egy 17 éves csajjal megismerkedtem, tök spontán, ő keresett fel, összejöttünk, szeretjük egymást, megrontott =)

érdemes volt várni, mint inkább egy cafkába bedurranni 'oszt jó'van

2010. jún. 2. 16:15
 20/55 anonim válasza:

Mi az hogy nem kellenek a szűzek??

Elmondom neked hogy nincs rád írva hogy az avgy.

Amúgy meg elhiheted hogy ha szerelmes lesz beléd egy lány egyeltalán nem fogja érdekelni hogy az vagy e vagy sem...

2010. jún. 2. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!