Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 éves fiú vagyok. Még nem...

20 éves fiú vagyok. Még nem jött össze semmi nekem. A kérdésem a következő: melyik variációt választanátok?

Figyelt kérdés

1. Várok tovább arra a lányra, akit nagyon szeretek.

2. A lehető leghamarabb olyannal veszítem el, akit nem annyira szeretek.

2010. máj. 25. 09:59
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
Sajnos a haverok nem tudnak. Ők is magányosak ugyanúgy, mint én. Még maguknak se tudnak szerezni barátnőt nem, hogy nekem.
2010. jún. 6. 20:41
 32/55 anonim ***** válasza:

Hát én igazán nem tudom , milyen körökben mozogsz, de elég furának tűnik nekem a te helyzeted, itt próbálunk segíteni, de semmi nem jó, ezt igazán nem szoktam ajánlani, de talán akkor próbálkozz neten, több lesz az önbizalmad is mintha személyesen kellene beszélgetned, és ha sor kerülne személyes talira már "ismerőssel" fogsz szemben állni:)

De ott az egyetem is, legyél figyelmes, udvarias, a lányoknak (a normálisabb "fajtáknak") tetszik az, ha egy fiú kinyitja előttük az ajtót, előreengedi őket stb:)

Remélem most már valami bejön ezek közül, sok sikert!:)

L19

2010. jún. 8. 09:39
 33/55 A kérdező kommentje:

Bocs, hogy megint írok ellenérvet (nyilvánvalóan untat). A netes ismerkedés valóban jó. Sőt. Ott nagyon megy. Csak azzal két baj van:

1. A legtöbb lány haverom/barátaim az országnak teljesen a másik végében van.

2. Az csak a nagyvárosiaknak működik, mint például a pestieknek vagy a győrieknek.

2010. jún. 8. 14:39
 34/55 anonim ***** válasza:

Hát akkor...asszem én kifogytam az ötletekből:D Bár azzal, hogy a netes ismerkedés csak nagyvárosiaknak jön össze, szerintem abszolút nem igaz. És a másik gond pedig lehet hogy nem is akkora gond, nem minden kapcsolatot tesz tönkre a távolság, sokat inkább megerősít, csak tudni kell jól tartani a kapcsolatot, szerintem érdemes lenne kipróbálni, biztos hogy van olyan lány haverod tudtodon kívül aki kedvel, vagy szeret, csak nem lép mert vagy a te reakciódtól fél, hogy esetleg te csak haverként tekintesz rá, vagy ő is a távolság miatt parázik:)

De akárhogy is van, azért élve ne temesd el magad, mert pont azt csinálod:)

Nekem pl van olyan haverom akinek 24 évesen lett először komolyabb barátnője, nem azért mert csúnya vagy határozatlan vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem volt igazán szerelmes azelőtt.

Szerelem nincs korhoz kötve:)

L19

2010. jún. 9. 08:53
 35/55 A kérdező kommentje:
A kis településeknél nagyon korlátozott a lehetőség. Csak ezért írtam azt, hogy a nagyvárosiaknak válik be. Kétlem, hogy annyira bejönnék valamelyik lány haveromnak. már elmondtam nekik azt, hogy velük csak haverság van. Semmi több. Szóval nincs miért parázniuk szerintem. Köztük vannak olyanok is, akik ugyanazt mondták nekem, hogy nem akarnak többet velem, mert nem jövök be neki. Ezzel sok lány van így. Jófejnek tartanak, de nem vagyok az esetük.
2010. jún. 9. 10:44
 36/55 anonim ***** válasza:

De valakinek biztos hogy az esete vagy:) Több nő van a világon mint férfi ezért számszerűleg minden férfinek jut nő, de nem minden nőnek jut férfi. :D

Az érvelésből,cáfolásból meg biztos ötös voltál középsuliban:D

De én kifogytam az ötletekből sajnos:(

Remélem összejönnek a dolgaid, ja egyébként ha leszögezed a lány haverjaidnak hogy nme akarsz tőlük semmit, mit vársz? Lehet valamelyikük szeret de azt gondolja áááhh ő már úgyis lerázott biztos nem jövök be neki!

Na halljuk az ellenérvet! :P:P

L19

2010. jún. 10. 20:22
 37/55 A kérdező kommentje:

Akkor jön is az ellenérv. :D

Valami miatt ez nem stimmel, hogy több nő van a világon, mint férfi. Vannak olyan faszik, akiknek soha nem jön össze semmi ezen a téren. Mindenütt azt látom, hogy 3-4 fiú jut egy lányra. Ha igazad lenne ebben, akkor a világ maga a mennyország lenne. :D

Le szögeztem náluk és nem várok tőlük semmit. Ugyanakkor vannak olyan, akik szintén ezt csinálták nálam. Kizárt, hogy valamelyik szeressen. Hisz még csak nem is vagyunk olyan közel egymáshoz (térbeli értelemben).

Egyébként újra elkezdtem a társkereső oldalakat nézni. Kiszemeltem magamnak egy lányt. Írtam is neki, de nagy reményt nem fűzök hozzá. Lazán veszem az egészet. Szerintem nincs vesztenivalóm.

2010. jún. 10. 20:35
 38/55 anonim ***** válasza:

Reménytelen:D

Én csak azt mondtam hogy SZÁMSZERŰLEG több nő létezik a Földön, mint férfi:) Lehet hogy a te környezetben ez pont fordítva van, de ha átlagosan nézzük, tényleg több a nő.

Szerintem a társkereső oldalakon nem a legkedvesebb, legaranyosabb lányok vannak fent, különben nem kéne társkeresőhöz folyamodniuk:D De ez ugye a te döntésed, és azért szorítok hozzá:) Írj majd ha van valami:))

L19

2010. jún. 11. 12:00
 39/55 A kérdező kommentje:

Akkor azt nem értem, hogy miért van sok 20 feletti szűz? Itt valami nem stimmel.

A lány nem reagált semmit. Szóval nem csalódtam az egészben.

2010. jún. 11. 17:05
 40/55 anonim ***** válasza:

Hát hogy nem azért, mert nem JUTna nő, az biztos! Lehet csak rossz helyen próbálkozol, vagy nagyon zárkózott vagy:)De a szűzesség nem ciki, abszolút:)

Sajnálom hogy nem jött össze:(

L19

2010. jún. 11. 19:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!