Lefekudjek vele? Feltudom izgatni de felek h nem vagyok eleg.
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel nagyon joban vagyunk, es tetszunk egymasnak (nem baratnom). Egyszer mar megkerdezte h lefekudnek e vele, en azt valaszoltam hogy igen, de most kezdek felni, nem tudom miert (158/38 nem e miatt). Csok utan mondta h felizgult... ez normalis dolog? Emlitette nehanyszor, hogy felizgatja mennyire perverz vagyok. 16/F csaj: 16 Ja igen, en szuz vok, o nem.2010. máj. 24. 18:58
11/21 anonim válasza:
talán azért félsz mert ez lessz az első (:
12/21 A kérdező kommentje:
19:23 lehet... mondtam neki h szuz vok es lehet nem lesz jo, erre o azt mondta, hogy nem baj, iszunk vmit es ugy akkor is jo lesz, ha nem...
Perverzsegrol le lehet szallni. O mondta ram parszor, es masok is. Nem tudom hogy magyarazzam.
2010. máj. 24. 19:25
13/21 anonim válasza:
19:23 vagyok. nyugi az elsőnél mindenki fél. és amugy igen a fiúk többsége ha iszik jobban bírja a szexet. de szerintem ez elős elött ne igyál sokkal jobb élmény ha nem. =)
14/21 anonim válasza:
De mit jelent az, hogy perversz?
11/L
15/21 A kérdező kommentje:
o akar inni, nem en :))
nem tudnal adni par tanacsot? h megis mit csinaljak, mert gondolom ha jo lesz, akk megismeteljuk...
2010. máj. 24. 19:31
17/21 A kérdező kommentje:
oks. kossz :) Tovabbi valaszokat varok. Elore is koszi.
(Bocs az ékezetmentességért)
2010. máj. 24. 19:38
19/21 A kérdező kommentje:
öö, bocs ha rosszul fejeztem ki magam. Hosszusag/atmero MM. Ha jobban tetszik 15.8cm hosszu es 12.1 cm keruletu.
2010. máj. 24. 21:15
20/21 anonim válasza:
én azokból, amiket írtál, azt szűrtem le, hogy te még nem vagy igazán érett ehhez a dologhoz. de gondolom ez nem fog téged érdekelni, mert "hajt a véred". szurkolok, hogy a legjobban jöjjön össze neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!