Lefekudjek vele? Feltudom izgatni de felek h nem vagyok eleg.
Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel nagyon joban vagyunk, es tetszunk egymasnak (nem baratnom). Egyszer mar megkerdezte h lefekudnek e vele, en azt valaszoltam hogy igen, de most kezdek felni, nem tudom miert (158/38 nem e miatt). Csok utan mondta h felizgult... ez normalis dolog? Emlitette nehanyszor, hogy felizgatja mennyire perverz vagyok. 16/F csaj: 16 Ja igen, en szuz vok, o nem.2010. máj. 24. 18:58
2/21 anonim válasza:
ha ez kell neked és nincs barátnőd akkor simán. nekem is van egy ilyen barátom lány a suliban és ha megkérne simán ugyan az a helyzet mint nálatok ő nem szűz én meg szűz
szőval én meegdugnám, hajrá
3/21 A kérdező kommentje:
mert eleg surun tapizom, maszti kozben beszelek vele (ez neki tetszik), es hat amit mondok, abban mindig van vmi 18+ . Osztalytarsam a csaj. Van aki elitel perverzseg miatt, de legtobbek szerint "muris" .
2010. máj. 24. 19:04
4/21 anonim válasza:
Perverz vagy és szűz? Érdekes párosítás:))))))))))
5/21 anonim válasza:
szerintem igen:D ez tökjó lehet
6/21 anonim válasza:
nem értem az miért perverzség...
7/21 A kérdező kommentje:
perverz es szuz :) suliba is van mikor labak koze teszem a kezem... kisse beteges . en is az "IGEN" fele hajlok, de azert nehany velemeny erdekel. koszi a gyors valaszokat. varom a tobbit :)
2010. máj. 24. 19:08
8/21 anonim válasza:
"suliba is van mikor labak koze teszem a kezem... "
Perverz? Inkább bunkó! Én tuti pofánvágnálak. Ha annak a lánynak ez tetszik, akkor csináld.
9/21 A kérdező kommentje:
"Perverz? Inkább bunkó!" kinek mi tetszik :)
Visszaterve: van otlet h miert felek?
Onbizalmam megnott mikor megdicserte a szerszamom... es altalaba ez szokott lenni a baj (a meret) de en megvagyok elegedve vele.
2010. máj. 24. 19:16
10/21 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy perverz?
11/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!