Ha feltudom tolni az ujjam akkor még szüz vagyok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 21:47
2/9 anonim válasza:
Akkor nem vagy szuz ha valaki feldugja neked a szerszamat! ugy h ujjald magad mig a szemed kiesik!!
3/9 anonim válasza:
Mondjuk vártam még valami apróbetűt is. Nem is tudom, pl hogy 17/F vagy valami ilyesmit.
4/9 anonim válasza:
még igen. és addig az is leszel, amig egy ló beléd nem élvez.
5/9 anonim válasza:
Ha még soha nem volt a puncidba fütyi, akkor szűz vagy.
7/9 anonim válasza:
Állítólag amíg egy ujjad fér fel anélkül, hogy túlzottan fájna, ha pedig kettő már el se fér és fáj is, addig szinte biztos, hogy megvan a szűzhártyád. Gondolom a rémhírek alapján elkezdtél aggódni, hogy lovaglás meg szertorna meg fáramászás, stb.. Ne aggódj emiatt egyébként, majd kiderül úgyis, hogy mi történt már, szóval az első aktus során nagy valószínűséggel megtudjátok, hogy megvolt-e eddig még, vagy korábban szakadt át.
8/9 anonim válasza:
Próbáld ki a bárszékkel is ha az is felmegy kezdhetsz aggódni
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsó előtti válaszát! Az utorsó pedig igen mókás kedvében lehetet. xdd.
2011. ápr. 24. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!