Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 eves vagyok a pasim 15...

14 eves vagyok a pasim 15 lefekudjek e vele?

Figyelt kérdés

nagyon szeretné már, én is megcsinálnám de szerintem még korai.. 4 honapja vagyunk egyutt.. nem tudom mit tegyek, neki olyan terve van, hogy ö a nyáráig el akarja vesziteni..

mit csináljak?

2011. febr. 27. 12:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
53%
szavazás?
2011. febr. 27. 12:43
 2/20 anonim válasza:
44%
van még pár hónapotok...ráértek...majd ha félévesek lesztek :)
2011. febr. 27. 12:44
 3/20 Norb66 ***** válasza:
64%
Neked van igazad, korai még. Addig amíg te nem akarod, amíg úgy gondolod korai, nem állsz rá készen addig NE tedd meg, mert nem lesz jó! Csak türelem a pasidnak, ha szeret meg fog várni. Aztán, a nyár még messze van, addig még te is meggondolhatod magad :)
2011. febr. 27. 12:46
 4/20 anonim ***** válasza:
79%
3-4 évig törjétek rajta a fejeteket. Akkor már meg lesz a megoldás.
2011. febr. 27. 12:47
 5/20 anonim válasza:
17%
Még szűz vagy?Ez nagyon ciki 14 évesen. :))
 6/20 anonim ***** válasza:
87%
és ha nyárig nem veszti el, akkor milesz..? *-* -.-'
 7/20 anonim ***** válasza:
87%
Ha Te korainak érzed, akkor ne feküdj le vele. Csak azt csináld, amit 100%-ig biztosan akarsz!
 8/20 anonim ***** válasza:
85%

Te azt csinálsz, amit akarsz.

De én a helyedben nem olyan fiúval feküdnék le először, akinek mindegy, kivel, csak nyárig megszabaduljon a szüzességétől, hanem olyannal, aki VELEM akarja elveszteni.

Még nagyon fiatalok vagytok, és nem jártok régóta, kár ennyire elsietni.

Milyen érzés lenne neked, ha lefekszetek, ő elkönyveli, hogy hurrá, már nem szűz, és már dobna is?

2011. febr. 27. 12:48
 9/20 anonim válasza:
86%
hjaj kiakaszto dolog mar megin :DDD egyre több az ilyen hogy valaki eltervezi hogy mikor vesziti el mer fél hogy MÁSOK cikinek fogják tartani vagy az hogy valaki hamarabb akarja elvesziteni mint az egyik ismeröse :D uristen ez nem versenypálya ..nem erről szól az egész máskülönben...ahh mindegy
2011. febr. 27. 12:51
 10/20 anonim válasza:
55%

Nehogy lefekudj vele ha nem erzed magad kesznek ra.... Utana csak roszabb lesz, mert akkor hogy allsz majd hozza a kesobbiekben a szexhez? 14 evesenn meg eleg korai...

De ha meg is tortenne vedekezzetek, mert nem lenne jo egy kis szifilszt elkapni, esetleg nem vart terhessseg....

2011. febr. 27. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!