14 eves vagyok a pasim 15 lefekudjek e vele?
nagyon szeretné már, én is megcsinálnám de szerintem még korai.. 4 honapja vagyunk egyutt.. nem tudom mit tegyek, neki olyan terve van, hogy ö a nyáráig el akarja vesziteni..
mit csináljak?
hát .. szeressuk egymást.. eztöse igy mondta h muszaj.. de szeretné ha már megtörténne.. ö nagyon szeret engem.. énis öt.. ö sem azt akarja hogy elakarja azér vesziteni, hogy hamarabb mind a barátai.. tényleg velem akarja.. egyszer oda lyukadtunk ki a témával h meg fog történni hamarosan.. aztán azt mondta , hogy nem kell elsietnünk, hogy ne bánjam meg énsem a dolgot... nagyon rendes pasi.. és nagyon szeretem!nem csak azért jár velem ,hogy jól megbasszon aztán otthagyon..!
mindketten szüzek vagyunk.
14 évesen szerintem egyáltalán nem korai, 14 évesen már lehet valaki érett rá, 4 hónap járás után, pláne ha szeretitek egymást, akkor miért ne?
Van olyan aki hasonló körülmények között már készen áll a szexre, viszont ennek ellenére Te még NEM állsz készen. Ha tényleg akarnád, és felkészültél volna, nem lenne kérdés számodra hogy lefeküdj-e vele.
Nehogy meg tedd én 14 vagyok szintén és pénteken veszítettem el ..hiába akár mennyire szereted ne csináld én nagyon meg bántam sok lesz neked ez egyszerre és lehet hogy utána már csak max 2 hétig lesztek eggyüt ne csináld nem mássabb addig csak pettingelj Csak magadnak teszel rosszat ha meg ő el akarja veszíteni akkor keressen mást hidd el nem vagy kész rá...képzeld mit fog szólni anyud meg apud vagy a többiek hogy fognak rád nézni ..legyél okos de ha tényleg nem bírsz magaddal mint én akkor MINDIG VÉDEKEZZ ÉS NE TEGYE BE MÉG ' PICIT SE GUMI NÉLKÜL SOHA!!
14/L
En mikor elolvasom az ilyeneket akkor azon gondolkozom, hogy a lanyok mennyivel okosabnak kepzelik magukat akkor miert irnak ki ilyen baromsagokat? Ezt te dontod el. De szerintem ne (de ez az en velemenyem) de meg is mondom hogy miert ne:
1) Tul korai 14 evesen meg nincs kifejlodve a tested.
2) 4 honapja jartok -ez edes keves-
3) Ha szeret a fiu akkor kepes rad varni, es nem jon ilyenekkel hogy nyarig el akarja vesziteni. Ha nem vesziti el akkor mi lesz? Megful egy kanal vizben? Vagy addigra lerodhad a kukija?
4) Ha mar kiraktad ezt a kerdest akkor biztos vagyok benne hogy nem vagy felkeszulve ra!!! Meg te sem tudod hogy mit akarsz... utolag csak banni fogod ha lefekszel vele.
En tobb mint 1 eve jarok a baratnommel es meg nem volt szexualitas. Miert? - mert ugy erzi hogy meg nincs felkeszulve ra - pedig 19 eves -. Tudok varni ra? - Tudok, mert nagyon szeretem es barmit megtennek erte!!!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!