Baj, ha nem pasival veszitem el a szüzességem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és úgy érzem, hogy hamarosan el fogom kezdeni a szexuális életem, de nem akarom, hogy az első pasim tudja, hogy ő az első, szóval én műpéniszre gondoltam vagy valami ilyesmire, ami elvegye a szüzességem.....jó, ez most tudom, hogy fura ötlet, de azt mondják, hogy sosem feledjük aki elvette a szüzességünk s én nem akarok egy örök életre emlékezni az elsőre :-D Ez, + az, hogy legalább mire előszőr szexelek, már nem fog annyira fájni
Hülye ötlet, ugye ? Csak valaki verné ki a fejemből...
2010. máj. 23. 19:01
31/39 anonim válasza:
Istenem ilyen segghülye embereket....
Dugjál fel magadnak 1 seprűnyelet a seggedbe ...NAh arra tuti emlékezni fogsz...
32/39 anonim válasza:
az még hagyj ám,h így akarod elveszteni egy vibrivel,na de még pasid sincs és már azon töröd a fejed,h h hazudj majd neki.és ez sztem gázabb,mint az,h érettlen és tudatlan vagy.
33/39 anonim válasza:
A műpénisztől NEM lehetsz terhes.Ennyi észt.
34/39 anonim válasza:
jah bocs nem veszted el a szüzességed.*
35/39 anonim válasza:
Attól még, hogy feldugsz egy műanyag szart a puncidba még szűz maradsz csak a hártyácskád beszakad
36/39 anonim válasza:
Am, nem kell olyan drága dolgokat venned, nyisd ki a hűtőt, hátha van uborka, vagy virsli, apukád kicsit furcsálni fogja ma a vacsi ízét dehát ez van XD
37/39 anonim válasza:
am, sztem baromság amit akarsz
38/39 anonim válasza:
ha a 'pasid' akkor miért hazudsz neki? kicsit fura. ha utólag ez kiderül, szerintem nagyon ki fog akadni, h már akkor hazudtál neki, és idővel nagyon megfogod bánni. Nem akarok én itt prédikálni, de én egy éve vesztettem el. azóta új kapcsolat, sokkal jobb vele, pedig az előzővel együtt voltam 1 évig. és igen, néha eszembe jut, h ő volt az első. de ennyi.egyébként meg hogy feküdhetsz úgy le valakivel h nem akarsz majd rá emlékezni, ez olyan mintha nem szeretnéd eléggé. mondd meg neki h sajnálod, de nem merted elmondani de nem voltál még fiúval. nem fog hülyének nézni, max megfog lepődni azokután hogy azzt mondtad, de nem fog elküldeni a búsba. 17L
39/39 anonim válasza:
akkor is az lesz az ELSŐ te nagyon okos!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!