Baj, ha nem pasival veszitem el a szüzességem?
15 éves vagyok és úgy érzem, hogy hamarosan el fogom kezdeni a szexuális életem, de nem akarom, hogy az első pasim tudja, hogy ő az első, szóval én műpéniszre gondoltam vagy valami ilyesmire, ami elvegye a szüzességem.....jó, ez most tudom, hogy fura ötlet, de azt mondják, hogy sosem feledjük aki elvette a szüzességünk s én nem akarok egy örök életre emlékezni az elsőre :-D Ez, + az, hogy legalább mire előszőr szexelek, már nem fog annyira fájni
Hülye ötlet, ugye ? Csak valaki verné ki a fejemből...
Hatalmas problémáid vannak. :D
miért nem akarsz emlékezni az elsőre?
19:05- ha az első pasim megkérdezné akkor azt mondanám, hogy nem vagyok szűz, ez logikus
azt meg, hogy rájönne arra, hogy elvileg mégis szűz vagyok, az nem olyan biztos. Az első pasi akivel smároltam nem akarta elhinni, hogy előtte nem volt más barátom, azt mondta, hogy ő egy igazi pasifalónak hitt, annyira jól smároltam :-D
Miért ne lehetne igy a szexxel is ?
19:05 vagyok
az egy dolog,hogy elmondod neki,hogy már nem vagy szűz,és ha megkérdezi,hogy kivel?..akkor azt is elmondod neki,hogy egy vibrátorral vesztetted el,mert féltél,hogy fájni fog?:D
komolyan mondom,ekkora hülyeséget én még nem hallottam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!