Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj, ha nem pasival veszitem...

Baj, ha nem pasival veszitem el a szüzességem?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és úgy érzem, hogy hamarosan el fogom kezdeni a szexuális életem, de nem akarom, hogy az első pasim tudja, hogy ő az első, szóval én műpéniszre gondoltam vagy valami ilyesmire, ami elvegye a szüzességem.....jó, ez most tudom, hogy fura ötlet, de azt mondják, hogy sosem feledjük aki elvette a szüzességünk s én nem akarok egy örök életre emlékezni az elsőre :-D Ez, + az, hogy legalább mire előszőr szexelek, már nem fog annyira fájni

Hülye ötlet, ugye ? Csak valaki verné ki a fejemből...

2010. máj. 23. 19:01
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
De attól még szűz leszel -.-
2010. máj. 23. 19:02
 2/39 anonim ***** válasza:

Hatalmas problémáid vannak. :D

miért nem akarsz emlékezni az elsőre?

2010. máj. 23. 19:03
 3/39 anonim ***** válasza:
78%
hát te nem vagy épeszű!!és 15 évesen ne ilyeneken gondolkozz..b*meg..hova fajul ez a világ...azon nem gondolkoztál még,hogy az első pasi,akivel lefekszel,nem fogja megkérdezni,hogy szűz vagy-e még?vagy szerinted nem fog feltűnni neki,hogy nem fáj az első együtt lét??és akkor mit mondasz neki?.."hát szivem,nem akartam,hogy fájon,ezért feldugtam egy vibrátort.."..szerintem nagyon furcsán nézne,hidd el!!és ha ennyire elakarod kezdeni a szexuális életet,azzal kezd el,akit szeretsz..
2010. máj. 23. 19:05
 4/39 anonim ***** válasza:
80%
Hát Te hülye vagy...
 5/39 anonim ***** válasza:
*fájjon
 6/39 anonim ***** válasza:
te jó isten, vegyél egy 30 centis talpasherést, az jó lesz...
2010. máj. 23. 19:07
 7/39 A kérdező kommentje:

19:05- ha az első pasim megkérdezné akkor azt mondanám, hogy nem vagyok szűz, ez logikus

azt meg, hogy rájönne arra, hogy elvileg mégis szűz vagyok, az nem olyan biztos. Az első pasi akivel smároltam nem akarta elhinni, hogy előtte nem volt más barátom, azt mondta, hogy ő egy igazi pasifalónak hitt, annyira jól smároltam :-D

Miért ne lehetne igy a szexxel is ?

2010. máj. 23. 19:08
 8/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagy normális,egyből átvered a barátod....te nem érdemelsz meg egy pasit sem..
2010. máj. 23. 19:09
 9/39 anonim ***** válasza:
100%

19:05 vagyok

az egy dolog,hogy elmondod neki,hogy már nem vagy szűz,és ha megkérdezi,hogy kivel?..akkor azt is elmondod neki,hogy egy vibrátorral vesztetted el,mert féltél,hogy fájni fog?:D

komolyan mondom,ekkora hülyeséget én még nem hallottam..

2010. máj. 23. 19:12
 10/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha Neked jólesne a tudat, hogy nem egy húsvér ember, akit talán még szeretsz is valamennyire, veszi el a szűzességed, hanem egy műanyag hímvessző, akkor tégy így...
2010. máj. 23. 19:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!