Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj, ha nem pasival veszitem...

Baj, ha nem pasival veszitem el a szüzességem?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és úgy érzem, hogy hamarosan el fogom kezdeni a szexuális életem, de nem akarom, hogy az első pasim tudja, hogy ő az első, szóval én műpéniszre gondoltam vagy valami ilyesmire, ami elvegye a szüzességem.....jó, ez most tudom, hogy fura ötlet, de azt mondják, hogy sosem feledjük aki elvette a szüzességünk s én nem akarok egy örök életre emlékezni az elsőre :-D Ez, + az, hogy legalább mire előszőr szexelek, már nem fog annyira fájni

Hülye ötlet, ugye ? Csak valaki verné ki a fejemből...

2010. máj. 23. 19:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

attól még emlékezni fogsz az elsőre..

maga ostoba embere a magyar köztársaságnak...

attl hogy nem lesz hártyád még sose dugott senki ergo ugyanolyan lesz...

2010. máj. 23. 19:22
 12/39 A kérdező kommentje:
Ok, lehet igazatok van végülis, de valamit tisztázzunk le, 19:12- mekkora ostoba kell legyen egy pasi, hogy megkérdezze, hogy kivel feküdtem le előszőr ? Mintha érne valamit azzal, hogy tudja, lol...
2010. máj. 23. 19:35
 13/39 anonim válasza:
100%

téged miért nem végzett ki Chuck Norris b*zmeg?

figyelj csak, csináld először műf*sszal. az első valódi dugás így lehet, hogy nem fog bejönni neked, és ha a Jóisten velünk van, leszbikus leszel, ergo nem fogsz szaporodni, ami tök jó lenne, mert ilyenből nincs többre szüksége ennek a világnak.

miért ennyire degeneráltak a mostani kölykök?

2010. máj. 23. 19:36
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

19:12 vagyok

Miért lenne idióta?Miért ne kérdezhetné meg??az én barátom is megkérdezte..és mivel SZERETEM,elmondtam neki,mert nem titkolok előle semmit,és nem hazudnék neki soha..

2010. máj. 23. 19:38
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok

és hiába nem ismeri,azért kiváncsi volt rá,én is mindenre kiváncsi vagyok,ami előttem történt az életében

2010. máj. 23. 19:39
 16/39 anonim válasza:
100%
Hagyd, nem fogsz tudni megtanítani őszintén beszélni egy olyan embert, aki úgy kezeli a konfliktushelyzetet, hogy nyom egy X-et a képernyő jobb felső sarkában.
2010. máj. 23. 19:49
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
hülye felfogásod van...! én 16/f vagyok ... de örülök hogy a 15 éves barátnőm nem ilyen idióta mint te...:S sztem te nem is érdemelnél pasit...gondolkozz el ezen normálisan... bár ehez éretlen vagy!
2010. máj. 23. 19:52
 18/39 A kérdező kommentje:

Én állok a konfliktusok elé, csak tessék !

Részemről mindenki elmondhatja a véleményét őszintén, mivel én sem tartottam olyan okos ötletnek, szóval a helyetekben lehet én is ugyanigy leszóltam volna a kérdezőt

Azért láttam, hogy nem az enyém az első ilyen jellegű kérdés...

19/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked pszichológus való és nem szex. Amikor észt osztottak te sem álltál sorba. Csak egyet tégy meg védekezzetek, az ilyen idiótáknak ne szülessen gyereke!
 20/39 A kérdező kommentje:

az előző 19:49- nek

a 16 éves srácnak meg annyit, hogy tudom, hogy ezen a pasik felszokták húzni magukat, minden pasi az első akar lenni :-D

De szerintem én nem vagyok éretlen, mert nem mondtam, hogy ezt meg is teszem, csak feltettem a kérdést, szóval nyugi egy kicsit

2010. máj. 23. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!