Baj, ha nem pasival veszitem el a szüzességem?
15 éves vagyok és úgy érzem, hogy hamarosan el fogom kezdeni a szexuális életem, de nem akarom, hogy az első pasim tudja, hogy ő az első, szóval én műpéniszre gondoltam vagy valami ilyesmire, ami elvegye a szüzességem.....jó, ez most tudom, hogy fura ötlet, de azt mondják, hogy sosem feledjük aki elvette a szüzességünk s én nem akarok egy örök életre emlékezni az elsőre :-D Ez, + az, hogy legalább mire előszőr szexelek, már nem fog annyira fájni
Hülye ötlet, ugye ? Csak valaki verné ki a fejemből...
attól még emlékezni fogsz az elsőre..
maga ostoba embere a magyar köztársaságnak...
attl hogy nem lesz hártyád még sose dugott senki ergo ugyanolyan lesz...
téged miért nem végzett ki Chuck Norris b*zmeg?
figyelj csak, csináld először műf*sszal. az első valódi dugás így lehet, hogy nem fog bejönni neked, és ha a Jóisten velünk van, leszbikus leszel, ergo nem fogsz szaporodni, ami tök jó lenne, mert ilyenből nincs többre szüksége ennek a világnak.
miért ennyire degeneráltak a mostani kölykök?
19:12 vagyok
Miért lenne idióta?Miért ne kérdezhetné meg??az én barátom is megkérdezte..és mivel SZERETEM,elmondtam neki,mert nem titkolok előle semmit,és nem hazudnék neki soha..
utolsó vagyok
és hiába nem ismeri,azért kiváncsi volt rá,én is mindenre kiváncsi vagyok,ami előttem történt az életében
Én állok a konfliktusok elé, csak tessék !
Részemről mindenki elmondhatja a véleményét őszintén, mivel én sem tartottam olyan okos ötletnek, szóval a helyetekben lehet én is ugyanigy leszóltam volna a kérdezőt
Azért láttam, hogy nem az enyém az első ilyen jellegű kérdés...
az előző 19:49- nek
a 16 éves srácnak meg annyit, hogy tudom, hogy ezen a pasik felszokták húzni magukat, minden pasi az első akar lenni :-D
De szerintem én nem vagyok éretlen, mert nem mondtam, hogy ezt meg is teszem, csak feltettem a kérdést, szóval nyugi egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!