Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj, ha nem pasival veszitem...

Baj, ha nem pasival veszitem el a szüzességem?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok és úgy érzem, hogy hamarosan el fogom kezdeni a szexuális életem, de nem akarom, hogy az első pasim tudja, hogy ő az első, szóval én műpéniszre gondoltam vagy valami ilyesmire, ami elvegye a szüzességem.....jó, ez most tudom, hogy fura ötlet, de azt mondják, hogy sosem feledjük aki elvette a szüzességünk s én nem akarok egy örök életre emlékezni az elsőre :-D Ez, + az, hogy legalább mire előszőr szexelek, már nem fog annyira fájni

Hülye ötlet, ugye ? Csak valaki verné ki a fejemből...

2010. máj. 23. 19:01
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát először is én is 15 vagy és lány. igen én is elgondolkoztam mert valaki mondta nekem. de aztán rájöttem hogy ekkora baromságot még sosem hallottam:) Ha vibrátort akarsz vegyél, szokták csinálni hogy nincs gusztusuk mindenkivel lefeküdni viszont még nem is találtak megfelelőt ezért esznek maguknak 1 játékszert:) megismerik saját maguk sztem tök rendben van. Viszont nem tudom hogy ennek így sok értelme van e hogy csak azért mert nem akarom hogy először 1 fiú járjon bennem:) de ha mégis ilyenre adod a fejed csak 1 ötlet:használj meleg uborkát vagy répát olcsóbban megúszod és az is ugyan olyan baromság:D

És mellesleg nem tudom hogy a barátod örülni fog e annak ha 15 évesen nem vagy szűz. A fiúk megtiszteltetésnek érzik ha ők az elsők, csak képzeld el milyen érzés lehet ha valaki megbízik benned és neked a valamit:)

2010. máj. 23. 20:10
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

B*zd meg, mennyi retardált idióta barom van ezen a bolygón...

Hát erre tényleg nem tudok mást mondani...

Ne műf*szt vegyél, hanem kötelet. Légyszi!!!

FS

2010. máj. 23. 20:36
 23/39 anonim ***** válasza:
HEADSHOT!!
2010. máj. 23. 20:39
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Gondolkozz már egy picit logikusan kérlek!

1.) Egy műpénisz max a szűzhártyádat szakítja át,de egészen addig szűz maradsz,ameddig nem fekszel le egy fiúval

2.) Nem hiszem,h elsőre nagy élmény lenne feldugdosni magadnak bármit is, egy fiúval akit szeretsz, viszont igazán felemelő érzés,még ha fáj is egy kicsit

3.) Mért hazudnál a szüzességedről? Ciki??? - egyáltalán nem!Sőt!A normális fiúk,azokat a lányokat becsülik meg igazán,akik még tizen éves korukban szüzek

4.) A szerelem fantasztikus dolog és a szex ennek az érzésnek az eredménye (jó esetben) Az első ilyen élmény valóban feledhetetlen, nem értem mért akarod megvonni magadtól ezt. Valószínűleg még nem éreztél igazi szerelmet,mert akkor tudnád,h milyen butaság,amit mondasz.

18/L

2010. máj. 23. 20:47
 25/39 anonim válasza:
de azt miért szégyelled hogy 15évesen szűz vagy inkább örülnél neki b+ sok kis csitri már 13 évesen elveszíti szerinted az jobban tetszik egy pasinak???
2010. máj. 23. 21:05
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elég buta vagy.

1) Attól, hogy feldugdosol magadnak műf.szokat "szűztelenítés" címén,azzal csak azt éred el, hogy fájdalmas lesz és kiszakítod a szűzhártyádat. Ugyanis akkor veszíted el a szüzességed, hogy egy HÚS VÉR ember pénisze a te hüvelyedbe kerül.

2)Ha nem akarsz örök életre emlékezni az elsőre a mostani pasiddal, akkor egyértelmű,hogy ne feküdj le vele, mert nem is akarod vele elveszíteni a szüzességed.

3)Miért lenne az dicsőség, hogy nem vagy már szűz ennyi idősen?

4)Ne aggódjál, a legtöbb pasi szereti tudni, hogy ki járt a baránőjében előtte. Tehát nagy az esély, hogy megkérdezi. Akkor elkezdesz fiúneveket sorolni? Vagy hogy? Arról úgyis kiderül, hogy kamu szöveg...Vagy akkor bevallod, hogy otthon érted el magadnak??

Szerintem ezt a hülye kis tervedet felejtsd el, iszonyú gyerekes dolog. Szexre még csak gondolnod se lenne szabad.

2010. máj. 23. 21:51
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem.....miért nem tudják felfogni hogy addig szüzek maradnak amég húsvér f...sz nem járt bennük? egyébként 20:47- es leírt mindent
2010. máj. 23. 21:55
 28/39 anonim ***** válasza:

20:39!

Golyót ne! Az pazarlás (bár lehet megéri). A kötél újrahasznosítható, sok retardált van még.

Mónikasón és Józsibaráton felnőtt idióták.

Hál'Istennek megszűnik mindkettő. De majd jön helyettük valami másik, intelligenciaromboló sz*rság...

FS

2010. máj. 23. 22:06
 29/39 anonim válasza:
Amíg nem voltál pasival szűz maradsz bármit csinálsz és pont ezt kár ragozni. Egyébként egy agy f@szság és ha ezt megteszed akkor egy kib@szott retardált vagy már bocs.
2010. máj. 23. 23:55
 30/39 anonim válasza:

Háát lassan vizsgaidőszak van....

Zorró lovára esküszöm irigylem a problémáid...

Soha nagyobbal ne szembesülj az életben.

Szerelemről biztos hallottál már...

2010. máj. 24. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!