Mit tegyek a lányommal?
Figyelt kérdés
Van egy lányom, 12 éves. tudom, hogy tavaly nyáron volt már egy közeli városból barátja, aki 16 volt.. de egyáltalán nem nézett ki 16nak.. kb. 14-15 korosztályúnak felelt meg.én ezt elfogadtam... elvileg,nem történt közöttük semmi "olyan"..
de most van egy barátja 1 hónapja vannak együtt, egy iskolába járnak, a fiú 8ikos, 14 éves.. és elolvastam 1 Messenger-es Naplózott beszélgetést, ami hűen tükrözte, hogy már kétszer voltak olyan kapcsolatban.. a lenti tárolóba, mert,hogy itt nem lehetett, mert én itthon voltam..
Mit tegyek? Ha tiltom annak ellenére is csinálná, de nem szeretném ha terhes lenne.. vagy összeszedne valamit, vagy hagyjam,hogy a saját kárán tanulja meg a dolgokat?
Kérlek, segítsetek!!!
Köszönöm, előre is.
2010. máj. 13. 11:11
31/32 anonim válasza:
Nem értem! Azon vannak kiakadva, hogy bele lett olvasva a levelezésébe egy 12 (!!!!) évesnek nem pedig azon, hogy szexuális életet kezdett élni ilyen fiatalon. Szerintem jól tette, hamarabb kellett volna! Baj van itt a fejekben emberek!
32/32 anonim válasza:
elbeszélgethetnél vele hogy csinálhatják, már úgyis mindegy(nincs meg a szüzessége) csak húzzanak kotont, de mindezt nyugodt, higgadt fejjel...ha nem akar róla beszélni írj neki egy sms-t amiben elmondod ezeket. énis ezt csináltam a lányommal, bár én nem olvastam el a beszélgetéseit, csak a srác itt aludt és gondoltam hogy így megtörtént. a lányom azóta már férjhez is ment ahhoz a sráchoz, és már van egy gyönyörű lány unokám is, szóval én mégiscsak jól tettem hogy nem tiltottam egymástól őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!