Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tegyek a lányommal?

Mit tegyek a lányommal?

Figyelt kérdés

Van egy lányom, 12 éves. tudom, hogy tavaly nyáron volt már egy közeli városból barátja, aki 16 volt.. de egyáltalán nem nézett ki 16nak.. kb. 14-15 korosztályúnak felelt meg.én ezt elfogadtam... elvileg,nem történt közöttük semmi "olyan"..

de most van egy barátja 1 hónapja vannak együtt, egy iskolába járnak, a fiú 8ikos, 14 éves.. és elolvastam 1 Messenger-es Naplózott beszélgetést, ami hűen tükrözte, hogy már kétszer voltak olyan kapcsolatban.. a lenti tárolóba, mert,hogy itt nem lehetett, mert én itthon voltam..

Mit tegyek? Ha tiltom annak ellenére is csinálná, de nem szeretném ha terhes lenne.. vagy összeszedne valamit, vagy hagyjam,hogy a saját kárán tanulja meg a dolgokat?

Kérlek, segítsetek!!!

Köszönöm, előre is.

2010. máj. 13. 11:11
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
fogamzásgátlót 12 évesen nehogy szedjen már!!!!! bmeg hol tart a világ
2010. máj. 13. 12:30
 12/32 anonim válasza:

Ilyen anyukával, aki itt kér segítséget ilyen témában...miért csodálkoztok? Vajon milyen felvilágosítást kaphatott az a szerencsétlen gyerek, ha egyáltalán kapott?

Ezért tartunk ma itt. Rengeteg a tini-abortusz. Dehát ezek után már nem lepődök meg..

Egyébként az alatt mit értesz, hogy hagyod, hogy a saját kárán tanulja meg?! Őszintén. Hagynád, hogy teherbe essen, vagy mi? Gyerekként gyereket szülni, esetleg egy abortusszal megadni az esélyét annak, hogy soha többé ne is lehessen gyereke?

Milyen anya az ilyen??!

2010. máj. 13. 13:13
 13/32 anonim válasza:
100%

A 12 éves lányodnak már barátja van?

Én ilyen koromban a barátnőimmel elmentem a városba fagyizni, meg bujócskáztunk az udvaron kedves Anyuka!

5 év mulva már a 8 éves kislányoknak is lesz fiubarátjuk és lassan 10 év lesz az átlag kor a szüzesség elvesztésében!

16 éves barátja volt mégis mit gondoltál? Himes tojást festegettek?

Én 20 éves lány vagyok de nekem ezt a szüleim nem engedték volna meg, amiért nagyon hálás vagyok nekik, mivel érett fejjel találtam meg a szerelmemet akivel lassan 1 éve vagyunk együtt, és soha semmilyen pletykák nem terjengtek rólam életembe hogy mekkora k*rva vagyok!

Tudod az erkölcsi nevelést ha egy gyerek a saját szüleitől nem kapja meg, és "haggya hogy a saját kárán tanuljon", akkor ott már gond van!

2010. máj. 13. 13:33
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

már az előző pasit se kellett volna,hogy hagyjad a lányod még nagyon kislány annak ellenére,hogy ő nem úgy érzi.

beszélgess vele a dologról de ne támadd le,mert úgy csak méginkább magad ellen hangolod,úgy látom már amúgy sem volt köztetek olyan jó a kapcsolat,hiszen te az msn-ről tudod meg,hogy kivel mit csinál.12 évesen szexelni pfff eszem megáll.

2010. máj. 13. 14:15
 15/32 anonim ***** válasza:
Megbeszélném vele, de tiltani nem tiltanám, mert akkor még jobban titkolóznak és ha baj van azt sem fogod tudni. Szóval ha látod, hogy az észérvek nem segítenek, inkább nyomj a kezébe egy csomag óvszert és kérd meg h legközelebb ne a tárolóban csinálják, hanem inkább menjenek hozzátok, ahol szem előtt vannak.
2010. máj. 13. 15:01
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Atya Ég!

A nevelés az ugy látom kimaradt...

2010. máj. 13. 15:13
 17/32 anonim válasza:
100%

Persze ha már a 12 éves kislánynak nem tudunk parancsolni, akkor nyomjunk óvszert a kezébe, és mondjuk azt" gyere kislányom apáddal elmegyünk vásárolni nyugodtan csináljátok az ágyunkon"

Inkább vegyél a kislányodnak egy barbi babát és azzal játszon ne pedig már a fütykössel!

Igazából ezért nem a gyerek a hibás, hanem a szülö aki nem magyarázta el, hogy még nagyon fiatal és naiv, könnyen befolyásolható, és a sétálgatás, kézenfogásnál bizony nem kéne még tovább menni, hisz mig a testét sem ismeri eléggé, hogy élvezni tudjon egy szexuális aktust!

Dehát ugy látszik ez már nem csak a cigányoknál divat...

2010. máj. 13. 15:20
 18/32 anonim válasza:
100%

Nekem is van lányom aki pár évvel idősebb mint a te lányod. Jár Ő is egy sráccal akit be is mutatott már. Azt mondta a srác lányomnak, hogy retteg tőlem pedig egy rossz szót sem szóltam hozzá pedig mondani akartam , hogy kis.köcsög hol a f@rkad ? ...maradjon is ott!

A lányodat meg fel kellen pofozni a gyereket meg ahogy mondták feljelenteni.

2010. máj. 13. 15:23
 19/32 anonim válasza:
0%

Hát elég paraszt dolog elolvasni másnak az msn beszélgetését még akkor is ha a lányod. Ezért van jelszó a gépemen...

Amúgy meg magyarázd el neki értelmesen hogy hogy mennek a dolgok és hogy nem gond ha csinálják, de akkor védekezzenek mindenképp. Esetleg adj neki óvszert.

2010. máj. 13. 15:44
 20/32 anonim válasza:
beszélgess el vele, de NEEE mondd meg, és lehetőleg ne is jöjjön rá, hogy elolvastad a beszélgetéseket, mert örökre elveszíted bizalmát, és akkor aztán az életbe többet nem hallgat rád.. ugyanez a helyzet a tiltással, az csak dacot fog kiváltani.. és ne mondj neki ilyeneket hgoy "kislány vagy még", stb, mert úgyis azt hiszi h neki van igaza... mostmár akármit teszel, a lányod szexelni fog és kész, már bocsi :)... mostmár inkább arra összpontosíts, hogy védekezzenek, és olyanra ne tudja rávenni a fiúja, amit ő nem akar... ilyesmiről beszélgess el vele, de finoman és lassan vezesd föl a témát, pl:. milyen a kapcsolata a fiúval stb stb stb, és HA egyszer MAJD ESETLEG lefeküdnének (persze csak ha nem mondta meg h már megötrtént), akkor majd ügyeljen ezekre a dolgokra...
2010. máj. 13. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!