Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a lányommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a lányommal?

Figyelt kérdés
A lányom tegnap este 11 órakor ért haza...Nem tudom hol volt,akár mit kérdezek nem mondja meg...De nem ez az eggyetlen bosszantó dolog...Egy táskával indult el du.4 órakor és ezek voltak benne:Durex,Vibrátor...Olyan mérges lettem hogy ordibálni kezdetem vele,de elszaladt a buszhoz...Mikor hazaért nem szólt hozzám csak magára zárta a fürdőajtót,és egy teli kádban maszturbálni kezdett(hangok alapján)Mit csináljak vele?Még csak 13,5 éves...
2009. nov. 15. 11:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Kezd felnőni, legalábbis Ő úgy érzi... A maszturbálást hagyd rá, az ő dolga, a többiről nem árt vele elbeszélgetni...
2009. nov. 15. 12:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég!!! Ilyet csináltam volna anno, anyám megölt volna :S. Hány éves vagy? Szerintem próbáld meg a körülményekhez képest nyugodtan venni a dolgot, beszélj vele, ha nem használ /sőt mindenképp/ vidd el gyerekpszichológushoz. Nem láthatott esetleg nálatok valami szexuális dolgot, vagy a tv-ben?
2009. nov. 15. 12:08
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Na szóval:

13 és fél évesen a maszturbálás egy teljesen természetes dolog. A lányok amúgy is korábban érnek. Semmi rossz nincs benne, ha megismeri saját testét.

A többit meg szépen, NYUGODTAN beszéljétek meg! Lehet, hogy csak a barátnőinek akart felvágni hogy szerzett egy vibrátort? Ki tudja? Mindenesetre mérlegelj minden előtt, és ne indulatból essél neki! Az ordibálás nagy hiba volt, így elintézted, hogy soha ne mondja el mi volt aznap, és amennyire csak lehet, ezentúl is titkolni fogja az ilyen jellegű dolgait. Először az egymás iránti bizalmat kell helyreállítani! Szépen leülni beszélgetni, igen, a szexről is, a maszturbálásról is, amit jobb ha ráhagyod, ne köss bele, de hívd fel a figyelmét, hogy felelőtlen dolgot ne tegyen!

4/13 anonim ***** válasza:
76%

Mekkora sz*r kamu kérdés,szted beveszi ezt bárki is??

AMúgy ha igaz lenne? 1-miért engedted el a buszoz ilyen kellékekkel a táskájában??? Bolond vagy?13 éves csak,még te parancsolsz neki,nem ő neked.. 2-miért ne maszturbálhatna egy teli kádban?

Szóval nagyon hülye vagy,ha kamu,akkor azért,mer hülye kérdéseket teszel fel,amiről a vak is látja,h nem igaz,ha meg esetleg mégis igaz,akkor oltári szar naiv szülő vagy.

5/13 anonim ***** válasza:
És honnan tudtad,mi van a táskájában?
2009. nov. 15. 12:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát, kamaszodik... Ne aggódj, nem te vagy a hibás!

Felnottnek akarja magát érezni, ami szerintem még elég távol van neki. Ne ordibálj vele, akármit is látsz nála, inkább beszéld meg vele, éreznie kell, hogy bízhat benned!

2009. nov. 15. 12:20
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
fasza 1 anyuci vagy...gondolom sokat foglalkoztal a lanyoddal eddig is.
2009. nov. 15. 12:34
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
hát ez elég érdekes... :/
2009. nov. 15. 12:56
 9/13 anonim ***** válasza:
....És vajon honnan vette a Durexet és a vibrátort?Anyu fiokjából.....
2009. nov. 15. 12:57
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
KAMUKÉRDÉS!!!!!
2009. nov. 15. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!