Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a lányommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a lányommal?

Figyelt kérdés
A lányom tegnap este 11 órakor ért haza...Nem tudom hol volt,akár mit kérdezek nem mondja meg...De nem ez az eggyetlen bosszantó dolog...Egy táskával indult el du.4 órakor és ezek voltak benne:Durex,Vibrátor...Olyan mérges lettem hogy ordibálni kezdetem vele,de elszaladt a buszhoz...Mikor hazaért nem szólt hozzám csak magára zárta a fürdőajtót,és egy teli kádban maszturbálni kezdett(hangok alapján)Mit csináljak vele?Még csak 13,5 éves...
2009. nov. 15. 11:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem volt jó ,h le ordibáltad. masztizás természetes dolog én is kb annyi idősen csináltam,de szexre még nem gondoltam rá.a többi dolgokról szépen beszéld meg vele.
2009. nov. 15. 13:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
eléggé hihetetlen...honnan tudod hogy az volt a táskájában és ki maszturbálna hangosan ha tudja hogy hallhatja az anyja. szerintem kaukérdés...
2009. nov. 15. 18:00
 13/13 anonim válasza:

hát igen eléggé érdekes ez az egész..

nem azért mondom de minek turkálsz a táskájában?

ha jó a kapcsolatotok akkor ugy is elmondja h ha lefekszik valakivel.

masztizni meg ennyi idősen alap dolog, szinte mindenki ilyenkor kezdi el.

ha meg nem mondja el és nem bizik benned akkor ehhez csak neked tudok gratulálni mert akkor eléggé elb*sztad a dolgot vele kapcsolatban.(Y)

2010. jún. 26. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!