Mit tegyek a lányommal?
Van egy lányom, 12 éves. tudom, hogy tavaly nyáron volt már egy közeli városból barátja, aki 16 volt.. de egyáltalán nem nézett ki 16nak.. kb. 14-15 korosztályúnak felelt meg.én ezt elfogadtam... elvileg,nem történt közöttük semmi "olyan"..
de most van egy barátja 1 hónapja vannak együtt, egy iskolába járnak, a fiú 8ikos, 14 éves.. és elolvastam 1 Messenger-es Naplózott beszélgetést, ami hűen tükrözte, hogy már kétszer voltak olyan kapcsolatban.. a lenti tárolóba, mert,hogy itt nem lehetett, mert én itthon voltam..
Mit tegyek? Ha tiltom annak ellenére is csinálná, de nem szeretném ha terhes lenne.. vagy összeszedne valamit, vagy hagyjam,hogy a saját kárán tanulja meg a dolgokat?
Kérlek, segítsetek!!!
Köszönöm, előre is.
szia!
én azt javaslom neked,hogy beszélgessél el vele.Hiszen egy 12 éves lánynak nagyon korai még az ilyen.Ha most engeded neki hogy mindent megcsináljon,úgy hogy meg se beszéli veled(az anyukájával)akkor lehet lesznek még gondok.De csak nyugodtan!Sok sikert.
Kedves első, bizonyára nincs gyereked, akiért aggódj hogy amikor elmegy itthonról hova is megy, kivel és mit csinál..
a többieknek, köszönöm a gyors választ..tényleg az lesz a legjobb megoldás ha beszélek vele..
Hát egy biztos; én nem hagynám a gyerekemet, hogy saját kárán tanuljon.. Mindenképp beszélnék vele őszintén, bár lehet nem rögtön a közepébe csapnék, mert lehet annyi nem elég, hogy megnyíljon.. Először kideríteném, mennyit tud a témáról.
De azért ez durva, hogy 12 évesen szexel... Ez nem az anyák álma, az biztos.. :S
fiút feljelenteni
lányt szülői szóval leállítani (tiltani)
Szia!
Én ezt csinálnám:
Felvetném beszélgetéskor,hogy mennyire szeretik egymást a fiújával,vagy van-e fiúja,mióta és hogy benned megbízhat,szeretnéd,ha mesélne a kapcsolatukról.És ha nem is kérdezel rá szexre,de utalhatnál arra,hogy ha arra kerül a sor,szeretnéd,hogy miképpen védekeznétek és elvinnéd orvoshoz feliratni neki fogamzásgátlót,vagy óvszert vennél nekik.
Bár hozzáteszem,nem tudom mennyire szabad fog.gátlót szednia annak,aki éppenhogy csak elkezd menstruálni:s
23N.
Van miért aggódnod!Biztosítsd a lányod,h benned megbízhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!