Közvéleménykutatás! Mit gondolsz ezekről a dolgokról? Őszinte választ várok a kérdésekre! Bővebben lent.
Sziasztok!
Szeretnék végezni közvéleménykutatást "szűzesség elvesztése" témában.Az lenne a kérdésem, hogy...
...szűz vagy még?
...ha nem vagy szűz, hány évesen vesztetted el?
...szerinted hány évesen normális a szűzesség elvesztése?
...mi a véleményed az olyanokról, akik 12-14 évesen vesztik el a szűzességüket?
Légyszíves csak olyan ember írjon, aki mindegyik kérdésre válaszol, nem OFFol, és van ideje + türelme!Csak ez legyen a téma!
Első sorban a tinédzserek (tehát a 10 és 20 év közöttiek) válaszát várom, de szívesen fogadom az idősebbek véleményét is!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha lehet, kort és nemet is írjatok!
1.igen
2.-
3.min. 15 felett
4.majd megbánják, mindenki csak a saját kárán tud tanulni...én is csináltam pár hülyeséget.
15L
...igen.!!!
...
...15ésfél-16 felett
...ha akarják csinálják..éncsak a szüleiket sajnálom... kis rii.bancok.
szűz vagy még? - igen
ha nem vagy szűz, hány évesen vesztetted el? - de az vagyok és olyan 18 éves korom körül vagy is majd akkor amikor nagyon szerelmes leszek és megbizok a fiumban és már járunk legalább 6hónapja.
szerinted hány évesen normális a szűzesség elvesztése? -17/18
mi a véleményed az olyanokról, akik 12-14 évesen vesztik el a szűzességüket? - összintén megmondva nem értem őket, többségük csak azért vesziti el olyan korán hogy tudjon dicsekedni a barátoknak hogy ő már nem szüz... de ez nagy butaság
17L
18:25 vagyok
na jó igaz hogy már kábé 1éve járunk de valahogy nem érzem magam készen
...szűz vagy még? Nem.
...ha nem vagy szűz, hány évesen vesztetted el? 18.
...szerinted hány évesen normális a szűzesség elvesztése? Ha már szellemileg is érett rá az illető.
...mi a véleményed az olyanokról, akik 12-14 évesen vesztik el a szűzességüket? Egyértelműen nem jó, agyilag még nem érettek rá a 13-14 évesek.
24/L
1.) nem
2.)15
3.)17
4.) elhamarkodott, meggondolatlan dolog, amit később megbánnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!