Közvéleménykutatás! Mit gondolsz ezekről a dolgokról? Őszinte választ várok a kérdésekre! Bővebben lent.
Sziasztok!
Szeretnék végezni közvéleménykutatást "szűzesség elvesztése" témában.Az lenne a kérdésem, hogy...
...szűz vagy még?
...ha nem vagy szűz, hány évesen vesztetted el?
...szerinted hány évesen normális a szűzesség elvesztése?
...mi a véleményed az olyanokról, akik 12-14 évesen vesztik el a szűzességüket?
Légyszíves csak olyan ember írjon, aki mindegyik kérdésre válaszol, nem OFFol, és van ideje + türelme!Csak ez legyen a téma!
Első sorban a tinédzserek (tehát a 10 és 20 év közöttiek) válaszát várom, de szívesen fogadom az idősebbek véleményét is!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha lehet, kort és nemet is írjatok!
1.)Nem
2.) 16
3.) 16 :D
4.) Az őbajuk.
17.
a norm. min.17, de inkább több
rémisztő!!!
1. nem
2. 14 vagy 15
3. 16-17
4. Szerintem nagyon korai, én biztos lebeszélném azt akiről tudom, hogy tervezi.
20/f
nem vagyok szűz
15 évesen vsztettem el
szerintem úgy 17 körül ideális
akkor gáz, ha valaki korán veszti el, ha nem komoly, és felvilágosulatlan. én 9 hónapig jártam eőtte a párromal, és 5 évig voltunk együtt. nem éreztem és nem is érzem hibának
23/L
1,nem
2,17
3,nincs korhoz kötve sztem ahogy érzi az ember
4,sztem nem normáliis mert még gyerekek
18/L
1. NEM
2. 12 és fél
3. 12-15 között
4. sezrintem nem korai, ez egy felgyorsúlt világ, és a sex jó dolog!
1. Igen, és nem érzem cikinek
2. No signal
3. 17-18 és afelett
4. Elsietik, nagyon is. Nem tudom, minek kell olyan korán. Menőzésből? Szánalom.
20/F
...szűz vagy még? Igen.
...ha nem vagy szűz, hány évesen vesztetted el? Szűz vagyok XD
...szerinted hány évesen normális a szűzesség elvesztése? 16-18
...mi a véleményed az olyanokról, akik 12-14 évesen vesztik el a szűzességüket? Hát nem biztos, hogy az akkori párjuk ilyen fiatalon megérdemli őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!