Azoktól a lányoktól kérdezném, akik nem szüzen szexeltek már szüz sráccal. Válaszolnátaok az alábbi kérdésekre?
hány szűz sráccal voltál?
hány évesek voltatok akkor?
milyen tapasztalatod volt elötte (hány srác, hány éve nem-szűz)?
hogy jöttél össze vele?
milyen élmény volt (meddig birta, hányszor élveztetek el)?
mi volt a pozitivum?
mi a negatívum?
mikor mondta el a srác?
hogy reagáltál?
összeségében milyen volt?
ha több szűzzel is voltál, volt különbség az aktusok között?
ha igen, mitől lehetett ez a különbség?
ha tehetnéd, szexelnél megint szűz sráccal?
köszi!
1. 1 (+1, de akkor én is szűz voltam)
2. Ő 21, én 18.
3. 1 fiúval voltam előtte, vele vesztettem el, akkor 15 voltam, ő 19.
4. fesztiválon:D (előtte netről ismertem)
5. Egyikünknek sem volt egy nagy élmény:) De aztán belejöttünk:D Mondjuk én most sem tudok elélvezni (csak csiklóorgazmusom van)
6. ?
7. ?
8. Nem tudom mikor mondta el, de tudtam, hogy szűz.
9. Nem lepett meg:D
10. átlagos, kicsit bénázós, de aztán belejövős:D
11. -
12. -
13. Nem vágyom rá kifejezetten, de ha olyan pasival jönnék össze, nem zavarna:)
2 szűz fiúval voltam:1:én 18 ő 18,2:én 19 ő 21.
Neten ismertem meg,
Mindkettő jó volt(a szűz fiúk nagyon figyelmesek)
Nem bírta sokáig talán 4-5 perc...
Pozitívum:figyelmes nagyon,érdeklődő,és kedves,aranyos!
Negatívum:kissé frusztrált,ami észrevehető rajta,izgul nagyon,hogy jól csináljon mindent.
A mikor mondta el a srác,mit reagáltam kérdés... ha jól értelmezem,akkor arra gondolsz mikor mondta el,hogy szűz???(akkor a válasz:már tudtam a legelejétől,mert elmondta,ami engem egyáltalán nem zavart)
Volt különbség :) mint minden szex között ha új partnered van vele sokkal másabb 2 egyforma szerintem nincs,ez nem csak szüzekre vonatkozik szerintem..
Összességében rövid volt,jó,spontán,egy hullámhosszon voltunk,tudta magától mit kell tennie:)
Tehetném,lennék e? hm:igen,nem teszek különbséget ha szűz vagy,akkor te jobban kellesz pl.
de egy szűz fiú megbecsülendő,ha épp neked adja a szüzességét)
Remélem nem hagytam ki semmilyen választ ha igen,akkor bocsi!!
23/L
köszi az eddigieket.
még azt is írjátok le (ha nem titok) hogy a szüzes szex-ek elött hány sárccal voltatok (remélem érthetően írtam le...)
hány szűz sráccal voltál? --> 2
hány évesek voltatok akkor?--> én 18 ő 20
milyen tapasztalatod volt elötte (hány srác, hány éve nem-szűz)? --> nem fejtem ki, de volt kapcsolatom előtte, sztem lényegtelen.
hogy jöttél össze vele? --> Szilveszteri bulin
milyen élmény volt (meddig birta, hányszor élveztetek el)? --> nagyon romantikus volt, tipikus gyertyafényes :P
mi volt a pozitivum? --> teljesen természetesen kezelte ezt a szüzesség kérdést nem csinált belőle ügyet.
mi a negatívum? --> semmi, nagyon izgalmas volt, hogy neki ez az első
mikor mondta el a srác? --> amikor bementünk a szobába. "Am Te vagy az első" hozzá édi mosoly. ;)
hogy reagáltál? --> örültem, talán még önbizalmat is adott a dolog, és átvettem az irányítást ;)
összeségében milyen volt? --> emlékezetes, romantikus, nagyon jóóó
ha több szűzzel is voltál, volt különbség az aktusok között? --> kettő szűzzel voltam, az egyik, akiről eddig írtam, egy nagyon kellemes emlék, a másik srác szégyellős volt, és ideges, emiatt nem tudott ellazulni, túl sokat görcsölt azon h még szűz és jaj én meg nem és most mi lesz... ez gáz.
ha igen, mitől lehetett ez a különbség? --> leírtam.
ha tehetnéd, szexelnél megint szűz sráccal? --> ez lényegtelen dolog. nem az a fontos, hogy szűz vagy nem, hanem hogy hogyan adja elő magát, mekkora az önbizalma, mekkora a szerelem.
ha csak egy jó dugás kellene, valszeg tapasztalt emberkével kezdenék, de ha szerelemből fekszem le valakivel (márpedig nálam csak így téma) akkor nem érdekel, hogy hányadik vagyok a sorban.
A szexre is érvényes a mondás: "nem kell hogy a legjobb légy, elég ha itt azzá válsz"
1. bátorság
2. őszinteség
3. humor
És még előnyt is lehet kovácsolni a szüzességből, amit sok pasi hátrányként él meg. :D
Szüzes exek" előtt 2 fiúval voltam.
23/L voltam (2.ik)
1
én(L) 16- ő 15 (F)
előtte 3 fiúval voltam
járunk:D
3 perc:D
jó h velem volt elöször
én nem élveztem vele az elsőt
mit?XD
tudtam h szűz ha erről van szó.
azért elment:D
talán:D
szivi
Hy
-Én 20 éves voltam a srác pedig 17:)
-nekem előtte 2 pasim volt...
-Úgy jöttem vele össze, hogy korrepetáltam angolból :D :) komolyan :) (am nekem nem jöttek be soha a fiatalabb fiúk, de ő baromi szexi volt)
- furcsa volt, mert picit bénázott, de édes volt nagyon :) Sokat volt zavarban...
-a pozitívum az, h jó volt vele szexelni..
-a negatívum az, hogy szerelmes lett belém, de én nem belé..
-akkor mondta el, hogy szűz, mielőtt lehúzta a bugyimat..:)
-meglepődtem, h még szűz, mert nagyon helyes srác volt, de különösképpen nem zavart, h szűz.
-jó volt vele szeretkezni, persze nem olyan volt mint egy tapasztalt pasival... De jó érzés volt, h én vagyok neki az első..:)
-nem voltam más szűz pasival...
-nem szexelnék ismét szűz sráccal, mert azóta férjhez mentem...(ha nem lennék férjnél, ill nem ismerném a férjem akkor semmi akadálya nem lenne, h egy szűz sráccal lefeküdjek, vagy járjak vele...)
Üdv 25/L
most a 13 éves fiúról írok bővebben, a másik 2-őt csak említem
1. hárommal:)
2. első:13, második és harmadik: 17
3.előtte az éjszakában dolgoztam férfiakkal, akkor már 3 éve nem voltam szűz, és eléggé sok aktuson átestem:)
4. ő volt a szomszéd kisfiú, akivel a tesóm haverkodott...
5. hétperc után halála volt:) 1x elment...
6. (+) édes volt az örömtöl csinnogó pofikája, nekem nem volt annyira pozitív...
7. (-) kicsit bűntudatom volt... mármint 13 éves sráccal?:O
8. mit mikor mondott el???
9. teccet neki, ő volt a kezdeményező:)
10. vicces volt és aranyos, szexulásin nekem nem volt izgató
11. az aktusok között sok külömbség volt, a közös a tapasztalatlanság volt, és valamilyen szinten a teljesíteni vágyás...
12. az én esetemben a koruknál...
13. szívesen szexelek szűz pasival=) kis édesek:$
1: egy
2: 16 ő is én is
3: előtte 2 fiúval voltam! Az elsővel veszítettem el 15 éves én a srác 19. A második fiú 17 én 16!
4: gyerekkori szerelem volt...
5: kb 10 percig tartott az egész, egyszer élvezett el
6: ööö semmi... :S
7: én nem élveztem el
8: az aktus után
9: teljesen kiakadtam, h nem mondta el előbb, de természetesen szex közbe levágtam h semmi tapasztalata nincs és csak szűz lehet!
10: én nem élveztem egyáltalán, neki jó volt
11: ------
12: ------
13: soha többet nem lennék szűzzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!