Közvéleménykutatás! Mit gondolsz ezekről a dolgokról? Őszinte választ várok a kérdésekre! Bővebben lent.
Sziasztok!
Szeretnék végezni közvéleménykutatást "szűzesség elvesztése" témában.Az lenne a kérdésem, hogy...
...szűz vagy még?
...ha nem vagy szűz, hány évesen vesztetted el?
...szerinted hány évesen normális a szűzesség elvesztése?
...mi a véleményed az olyanokról, akik 12-14 évesen vesztik el a szűzességüket?
Légyszíves csak olyan ember írjon, aki mindegyik kérdésre válaszol, nem OFFol, és van ideje + türelme!Csak ez legyen a téma!
Első sorban a tinédzserek (tehát a 10 és 20 év közöttiek) válaszát várom, de szívesen fogadom az idősebbek véleményét is!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha lehet, kort és nemet is írjatok!
-Nem.
-16
-nem kortól függ...de azért a 15öt nem árt megvárni
-éretlenség párosul a kíváncsisággal, meg asszem menő bizonyos társadalmi rétegekben
18/l
1) nem
2) 17
3) 16-17
4) Túlságosan adnak mások véleményére, ez a korosztály lefikázza a másikat, ha még szűz ennyi idősen. Szerintem még túl gyerekek, és nem elég felelősségteljesek. Később megbánják. (Ez a válasz nem igaz azokra, akik 14 évesen tartós kapcsolatban vannak, de 12 évesen biztos nincs még tartós kapcsolatuk)
20/L
Szia!
Igen,még az vagyok..
Am 16 éves vagyok.
Volt egy osztársam aki 16 évesen a második abortuszon eset át.Nem tudom őket megérteni,h miért jó ilyen korán elkezdeni.:S
20.43 igazad van!
először tájékozódni kéne, meg élettapasztalatot gyűjteni. akkor talán nem tennétek fel 20.19 II ilyen sok hülye, buta, agyatlan kérdést ezen az oldalon!!
Köszönöm a válaszokat.Ha meglessz a 20 kommentelő (aki infót is ír), akkor tályákoztatlak titeket az eredményekről!
Figyelem! : Max.az első 50 kommentelő véleménye számít bele a közvéleménykutatás eredményébe!
Ha annál többen írnak, akkor az már egy második forduló lesz!
Szia!
1.Nem
2.16
3.16
4.Valószinüleg csak nagynak akarnak tünni.ettől azt hiszik nagyok lesznek.az ilyen lányok miatt hiszik azt a fiúk,hogy az összes lány egy könnyüvérű ribi.....
20/L
nem
14
amikor jól esik
semmi köze hozzá másnak
L/26
Nem.
14. (de ami azt illeti, már megbántam)
16-17.
Valószínűleg nem mérlegelnek kellőképpen. Kíváncsiak, ami érthető, hiszen ezt hallhatják mindenhol. Megteszik, mert "menő", vagy mert úgy érzik, hogy ezzel mindent megadnak a párjuknak. Úgy gondolom, hogy érzelmileg éretlenek ehhez, mivel az első együttlét talán nem csak egy jó kufirc kellene hogy legyen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!