Közvéleménykutatás! Mit gondolsz ezekről a dolgokról? Őszinte választ várok a kérdésekre! Bővebben lent.
Sziasztok!
Szeretnék végezni közvéleménykutatást "szűzesség elvesztése" témában.Az lenne a kérdésem, hogy...
...szűz vagy még?
...ha nem vagy szűz, hány évesen vesztetted el?
...szerinted hány évesen normális a szűzesség elvesztése?
...mi a véleményed az olyanokról, akik 12-14 évesen vesztik el a szűzességüket?
Légyszíves csak olyan ember írjon, aki mindegyik kérdésre válaszol, nem OFFol, és van ideje + türelme!Csak ez legyen a téma!
Első sorban a tinédzserek (tehát a 10 és 20 év közöttiek) válaszát várom, de szívesen fogadom az idősebbek véleményét is!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha lehet, kort és nemet is írjatok!
1) nem
2) 21
3) 16 legalább, ill. egyénfüggő, a testi érettség ugyan a legtöbb embernél már jóval korábban adott, de lelkileg és szellemileg még nagy sötétségben élnek, és nem is tudják, mekkorában :)
4) 14 alatt illegális. pont. a nagy átlag számára a 14 környéke is túl korai, ez az oldal adja a legjobb példákat arra, mennyire tudatlan és éretlen ez a korosztály :) nem szégyen, mind hülyék voltunk tiniként. ez a rossz döntésekre nem jogosít fel.
22l
Az első értelmes 15 komment (ideiglenes) eredménye:
1.kérdés : 67% nem szűz, 33% szűz
Nem : 47% lány, 13% fiú, 40% nem adta meg
Kor : 13% 20 fölötti életkorú, 47% 15 és 20 közötti életkorú, 40% nem adta meg
3.kérdés : 53% szerint 17 és 19 életkor között, 20% szerint 14 és 16 életkor között, 6% szerint 10 és 13 életkor között, 11% szerint nincs kohoz kötve a szűzesség elvesztése
2. kérdés :40% 14 és 16 év között, 20% 17 és 19 év között, 6% 10 és 03 év között vesztette el a szűzességét
4.kérdés : 73% szerint gáz és szánalmas dolog, 13 % szerint az ő dolguk, 6% szerint normális
Tehát...
...Több a nem szűz ember.
...Több a lány.
...Több a 15 és 20 év közötti életkorú ember.
...Több az, aki szerint 17 és 19 kor körül normális a szűzeség elvesztése.
...Több az, aki 14 és 16 év körül veszítette el a szűzességét.
...Több az, aki gáz, szánalmas és megvetendő dolognak tartja a korani szexuális élet elkezdését.
A többit majd holnap kiszámolom.:)
1) Igen
2)...
3) 18+
4) Ha így jó nekik
20/F
szűz vagy még? NEM
...ha nem vagy szűz, hány évesen vesztetted el? 13
...szerinted hány évesen normális a szűzesség elvesztése? MINDENKI MAGA DÖNTI EL
...mi a véleményed az olyanokról, akik 12-14 évesen vesztik el a szűzességüket? HOGY CSINÁLJÁK HA JÓ NEKIK?CSAK VÉDEKEZZENEK
Egy személyes életkép:
8.-os osztálykiránduláson (14évesek voltunk átlag) bezárkóztunk kb 14-en a fiúk szobájába, vegyesen lányok, fiúk, és csoportos orgia volt.Mindenki nyalt mindenkit,ment a sz*pás, b*szás,fiúk lányokkal, lányok lányokkal, és senki nem bánta meg azóta se.
Most 20 évesek vagyunk
L
nem
16
16-17(de ha lelkileg érett akkor mindegy.)
Nincs véleményem(rossz), amig nem kérdezik, hogy "Terhes lettem??"
17L
1. Nem
2. 14
3. Amikor úgy érzi az illető, hogy érett rá, akarja
4. Én is ebbe a kategóriába tartozom és egyáltalán nem bántam meg, mert érettebbnek tartom magamat a kortársaimnál.Am. azóta is együtt vagyunk(eljegyezve:))
1) Igen.
2) -
3) 16-18
4) nem tartom jó ötletnek, nekünk semmi közünk hozzá, a szüleikben a hiba, hogy nem adtak nekik időben két pofont orientációs céllal
22/F
nem
17 évessen és 17 vagyok.
16-17 alatt korai lenne...
Elég durva..nekem olyan idős koromba eszembe se jutott a szex..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!