Hogy adjak neki nem túl feltűnő jeleket, hogy le szeretnék már vele feküdni?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok a barátommal. Én még szűz vagyok, ő már nem az. Minden találkozás alakalmával "játszadozunk" egymással és én nagyon felizgulok. Mindig majdnem megtörténik, de csak majdnem. Mondja, hogy kíván és én is őt. Mit kellene csinálnom legközelebb, hogy észrevegye, hogy én már szeretném. Nem akarok túl nyomulósnak tűnni, csak finoman a tudtára adni. Előre is köszönöm a válaszokat :)2010. ápr. 16. 09:35
11/23 anonim válasza:
Miért is nem lehet nyíltan?? Mi a fenéért játszmázol? Szereted? Kívánod? Vágysz rá? Akkor meg?! Valószínűleg pont arra vár,hogy te kezdeményezz,hisz tiszteletben tartja,hogy szűz vagy. Nincs ebben semmi rossz,ettől te nem leszel kevesebb,ettől nem fog kevésbé szeretni.. Közlöd vele a következő alkalommal,hogy kívánod és kész. Ne akarj taktikázni,ne akard úgy beállítani,hogy ő akarta.. Nem vezet jóra,hidd el. Hajrá! 23N
12/23 A kérdező kommentje:
Am 18 éves vagyok. Szeretem nagyon, de valamiért nem merem megmondani neki. :S
2010. ápr. 16. 09:54
13/23 anonim válasza:
Ha nem mersz vele őszintén beszélni akkor nem lesz hosszútávú a kapcsolatotok
14/23 anonim válasza:
Kapd el a gyíkot aztán rajta ha tényleg akarod megy minden magától!
15/23 A kérdező kommentje:
De merek vele beszélni a szexről is nyíltan, csak nem tudom, ezt valahogy nem vagyok képes megmondani neki. Pedig tudja, hogy én is kívánom. Lehet, hogy szimplán csak ő nem akar velem lefeküdni? Mondjuk a kisbarátja nem úgy néz ki soha, mintha nem akarná :)
2010. ápr. 16. 10:18
16/23 anonim válasza:
Ha személyesen nem mered megmondani neki, akkor írd meg neki sms-ben pl. Nem tom, hogy nagyon várod ekkor meg ekkor és utóirat, ne felejtse otthon az óvszert. Vagy valami ilyesmi.
Hidd el a pasiknak nem elég célozgatni, azt nem értik meg. Meg kell mondani, nem ciki, sőőőt. Ne hagyd bizonytalanságban szegényt, iszonyúan imádni fog érte, hogy megmondod neki, "akarlak, itt és most, gyere, ne várjunk tovább!!"
28/L
17/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van. Nem leszek szégyenlős kislány, megmondom neki! Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 16. 10:49
18/23 anonim válasza:
Esetleg a "dugunk?" tuti siker viszont ha nem szarj az asztalra...
19/23 A kérdező kommentje:
Anyád hajába szarok bele te bunkó paraszt!
2010. ápr. 16. 13:16
20/23 anonim válasza:
Hagyd már ezt a rohadt nem túl feltűnő jeleket, és mondd meg neki. Nem fog semminek nézni, maximum normálisnak, aki végre kimondja, amit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!