Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy adjak neki nem túl...

Hogy adjak neki nem túl feltűnő jeleket, hogy le szeretnék már vele feküdni?

Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok a barátommal. Én még szűz vagyok, ő már nem az. Minden találkozás alakalmával "játszadozunk" egymással és én nagyon felizgulok. Mindig majdnem megtörténik, de csak majdnem. Mondja, hogy kíván és én is őt. Mit kellene csinálnom legközelebb, hogy észrevegye, hogy én már szeretném. Nem akarok túl nyomulósnak tűnni, csak finoman a tudtára adni. Előre is köszönöm a válaszokat :)
2010. ápr. 16. 09:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
talán megmondani neki?:-O
2010. ápr. 16. 09:41
 2/23 anonim válasza:
Vedd le a bugyidat és abból ő már tudni fogja hogy szeretnéd! De az se baj ha előtte orálisan felizgatod akkor már szerintem meg fog történni!
2010. ápr. 16. 09:41
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
A védekezéssel, hogy állsz? Esetleg szóbahozhatod, hogy ideje lenne gondoskodni a védekezésről. Kérdezd meg, hogy ő hogy gondolja.
2010. ápr. 16. 09:42
 4/23 A kérdező kommentje:
A bugyi mindig lekerül és ő is fel van izgulva, csak szerintem azt hiszi, hogy még nem vagyok kész rá. Nyíltan meg nem szeretném megmondani.
2010. ápr. 16. 09:43
 5/23 A kérdező kommentje:
A védekezéssel nem lenne probléma, mert amióta együtt vagyunk tartok magamnál óvszert és neki is van.
2010. ápr. 16. 09:44
 6/23 anonim válasza:
Ülj az ólébe és ovatosan csusztasd be magadnak tuti siker,azért óvszert szerintem huzzatok!
2010. ápr. 16. 09:45
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél elő egy óvszert,bontsd fel,és kezdd el felhúzni a farkára.Szerintem rájön mit akarsz tőle.
2010. ápr. 16. 09:45
 8/23 A kérdező kommentje:
De én úgy szeretném, hogy nem ennyire nyilvánvalóan közeledni, hanem h ő kezdeményezzen. Csak apró jeleket szeretnék adni neki.
2010. ápr. 16. 09:47
 9/23 anonim válasza:
88%
Hány éves vagy?
2010. ápr. 16. 09:48
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
szerintem csatold ki a nadrágját kényeztesd egy kicsit,aztán vedd le a bugyid és feküdj le az ágyra meztelenül,majd mond h jöjjön közelebb!
2010. ápr. 16. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!