Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szülő észre veszi a lányán,...

A szülő észre veszi a lányán, ha már nem szűz? Úgy értem testi jelek, vagy vmi-ből? Vagy nem feltűnő? Vagy hogy viselkedjek hogy ne vegyen észre semmit?

Figyelt kérdés

Nem szeretném elmondani neki még csak később viszont a dolog már megvolt így kicsit cink..:S Segítsetek kérlek

Nagyon fontos számomra.

17/L

2009. aug. 10. 07:36
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
bár én nem lány vagyok de sztem viselkedj úgy ahogy eddig....
2009. aug. 10. 08:34
 2/9 anonim ***** válasza:
47%
én úgy mondtam el hogy telljesen másról volt szó és egyszer csak úgy közbe minden előjel nélkül aztán otthagytam elmentem sírni és akármikor szóba akarta hozni ott hagytam.azért mondtam el mert nem bírtam tovább.egyébként ugy terveztem akkor mondom csak el ha már 1 ideje állandó kapcsolatom van
2009. aug. 10. 08:54
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Hát az én anyum nem vette észre....pedig már jó ideje megvolt....viselkedj úgy ahogy eddig
2009. aug. 10. 09:32
 4/9 anonim válasza:
91%
Mi értelme titkolni? Mond el és annyi, meg egy bambi.
2009. aug. 10. 09:43
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Egek, 17 évesen azért lehetne ennyi anatómiai ismereted. :D

Hogy venné észre, ha nem turkál a puncidban?

Amúgy meg tényleg mond el, tisztább dolog. Úgyse tud már ellene mit tenni.

2009. aug. 10. 11:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Kösze a válaszokat..hát eddig szóba jött de úgy tettem mintha semmi nem lenne...rem nem is jön rá..1 jó darabig..
2009. aug. 10. 11:55
 7/9 anonim válasza:
100%
Szerintem az már kicsit gázos, ha pont édesanyádnak nem mondod el. Jó, lehet csak én vagyok ilyen szerencsés, de én mindent megosztok anyummal és ha meglesz az első alkalom, biztos, hogy ő lesz az első, akinek elmesélem.
2009. aug. 10. 14:16
 8/9 anonim válasza:
100%

en is edesanya vagyok,nekem is van egy lanyom,de nekem ojan a kapcsolatom vele,hogy remelem,ha "megtortent a dolog"en leszek az elso aki megtudja,hogy a tovabbiakban segitteni tudjak,ha barmi is adodna.

szerintem,jobb ha elmondod neki,ha ojan akkor megert teged,hisz mi anyukak is voltunk fiatalok,barmennyire is hihetetlen.:-))

2009. aug. 10. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Az én anyám nem vette észre. Már két pasin túl voltam, amikor a harmadiknál közöltem, hogy na most elvesztettem. Az elsővel túl hamar történt meg, azt nem értette volna meg. A másodikkal sem volt elég komoly a dolog.

Még csak nem is gyanakodott. Szerintem sok anya ringatja magát abban a hitben, hogy a lánya majd úgyis elmondja, szóval szerintem meg sem fordul a fejében, hogy nem vagy az. Bár barátnőm anyja elég paranoiás és rendszeresen megvizsgálja még a fehérneműjét is, hogy nincs-e rajta spermafolt vagy ilyesmi

2009. aug. 10. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!