A szülő észre veszi a lányán, ha már nem szűz? Úgy értem testi jelek, vagy vmi-ből? Vagy nem feltűnő? Vagy hogy viselkedjek hogy ne vegyen észre semmit?
Nem szeretném elmondani neki még csak később viszont a dolog már megvolt így kicsit cink..:S Segítsetek kérlek
Nagyon fontos számomra.
17/L
Egek, 17 évesen azért lehetne ennyi anatómiai ismereted. :D
Hogy venné észre, ha nem turkál a puncidban?
Amúgy meg tényleg mond el, tisztább dolog. Úgyse tud már ellene mit tenni.
en is edesanya vagyok,nekem is van egy lanyom,de nekem ojan a kapcsolatom vele,hogy remelem,ha "megtortent a dolog"en leszek az elso aki megtudja,hogy a tovabbiakban segitteni tudjak,ha barmi is adodna.
szerintem,jobb ha elmondod neki,ha ojan akkor megert teged,hisz mi anyukak is voltunk fiatalok,barmennyire is hihetetlen.:-))
Az én anyám nem vette észre. Már két pasin túl voltam, amikor a harmadiknál közöltem, hogy na most elvesztettem. Az elsővel túl hamar történt meg, azt nem értette volna meg. A másodikkal sem volt elég komoly a dolog.
Még csak nem is gyanakodott. Szerintem sok anya ringatja magát abban a hitben, hogy a lánya majd úgyis elmondja, szóval szerintem meg sem fordul a fejében, hogy nem vagy az. Bár barátnőm anyja elég paranoiás és rendszeresen megvizsgálja még a fehérneműjét is, hogy nincs-e rajta spermafolt vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!